Reduceri!

Spray curatare incaltaminte Grangers Footwear + Gear Cleaner 275 ml

Cod produs: GRF77-1

31,00 lei

Momentan indisponibilEAN: 799756006533

Momentan indisponibil

Descriere

Spray curatare incaltaminte Grangers Footwear & Gear Cleaner 275 ml – Acest produs de curățare spray-on este ideal pentru a îndepărta toată murdăria și mirosurile de pe echipament: bocanci, jachete, rucsacuri, si nu numai.
Â
Curățare puternică
Maximizează respirabilitatea
Potrivit pentru toate tipurile de încălțăminte
Revitalizează orice hidrofug existent
Sticlă 100% PCR și Ocean Waste Plastic (OWP)
Aprobat Bluesign

Menținerea încălțămintei și a echipamentului curate este mai important decât îți dai seama. Nu numai că echipamentul curat te face să arăți și să te simți mai bine, dar lăsarea încălțămintei murdare poate afecta respirabilitatea acesteia, ceea ce va împiedica rezistenta la apa, precum și performanța.

Din fericire, detergentul Footwear + Gear este ușor de utilizat și va îndepărta murdăria și mirosurile de pe toata încălțămintea și echipamentul de exterior.

Are multiple utilizări, motiv pentru care ne place această sticlă la îndemână. Fie că ai o jachetă care trebuie curățată de pete, un rucsac murdar care nu poate fi spălat la mașină sau niște pantofi care au fost în prea multe aventuri pentru a mai fi folositi, acest produs este ideal pentru tine.

S-ar putea să vă întrebați de ce nu puteți spăla pur și simplu aceste articole de mână, ei bine, puteți, dar chiar nu v-am recomanda acest lucru, deoarece scufundarea lor în detergenți de rufe obișnuiți sau în lichidul de spălat ar putea inhiba caracteristicile tehnice ale echipamentului dumneavoastră. Acest produs de curățare este special formulat pentru a îndepărta ușor murdăria și mirosurile din materialele specializate și nu va deteriora nicio rezistență la apă existentă. De asemenea, este grozav pentru pregătirea încălțămintei pentru aplicarea de tratamente proaspete de hidroizolație.

De asemenea, vine în sticlă 100% reciclată post-consum (PCR), așa că veți fi bucuroși să aflați că ne ajutați să facem diferența. #ecograngers

Așadar, de ce să nu vă tratați încălțămintea și echipamentul astăzi și să le redați la aspectul ca nou cu Grangers?!

Cum se utilizează
•Dacă curățați încălțămintea, îndepărtați șireturile înainte de curățare, dacă este necesar, acestea pot fi spălate separat.
• Îndepărtați murdăria sau resturile.
• Pulverizați direct pe zonele pe care doriți să le curățați, înainte de a șterge cu o cârpă umedă și curată.
•Lăsați să se usuce în mod natural.

Specificații

Tip

Volum

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Spray curatare incaltaminte Grangers Footwear + Gear Cleaner 275 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *