product

Reduceri de sezon pana la -61% Camping Alpinism si Escalada Imbracaminte Barbati Imbracaminte Femei Incaltaminte Barbati Incaltaminte Femei
S-Karp Semighete S-Karp Travel Semighete S-Karp Travel Semighete S-Karp Travel din piele naturala suede cu talpa Vibram ce absoarbe socurile si ofera totodata stabilitate pe terenuri dificile. Sunt combinatia ideala dintre confort, protectie si rezistenta la uzura.Acest model ofera stabilitate atunci cand se parcurg distante lungi iar pe suprafetele umede aderenta este sporita. Interiorul este din materiale sintetice foarte rezistente ce previn formarea mirosurilor neplacute.Are intaritura din material cauciucat cu rezistenta mare la uzura in varf si in zona calcaiului. Astfel, varful si spatele sunt protejate de zgarieturi, taieturi sau lovituri.Produsi in Romania, potriviti pentru ture montane cat si pentru utilizare zilnica. 10929 $216 Alpin Expe Nou momentan indisponibil
toate categoriile

Semighete S-Karp Travel

Cod produs: 1042731035
Alte produse marca
S-Karp
S-Karp
Semighete S-Karp Travel din piele naturala suede cu talpa Vibram ce absoarbe socurile si ofera totodata stabilitate pe terenuri dificile. Sunt combinatia ideala dintre confort, protectie si rezistenta la uzura.

Acest model ofera stabilitate atunci cand se parcurg distante lungi iar pe suprafetele umede aderenta este sporita. Interiorul este din materiale sintetice foarte rezistente ce previn formarea mirosurilor neplacute.

Are intaritura din material cauciucat cu rezistenta mare la uzura in varf si in zona calcaiului. Astfel, varful si spatele sunt protejate de zgarieturi, taieturi sau lovituri.

Produsi in Romania, potriviti pentru ture montane cat si pentru utilizare zilnica.
Marime:
momentan indisponibil
Produsul nu este disponibil momentan la furnizor.
289,00 LEI
216,75 LEI
  • Caracteristici
  • Review-uri
  • Tehnologii
Talpa Vibram
Tip Semighete