product
Meindl Bocanci de munte Meindl Litepeak GTX Femei Bocanci de munte Meindl Litepeak GTX Femei Ghete usoare, durabile si cu buna amortizare, o alegere excelenta pentru drumetiile de 3 sezoane. Fete din piele suede si insertii din nylon pentru o mai buna potrivire pe picior, membrana GoreTex impermeabila si respirabila, sistem Variofix cu cablu fin de otel ce permite o ajustare perfecta pe calcai atunci cand strangeti sireturile. Talpa Vibram Multigrip Alpin Light , cu o buna amortizare si aderenta. Banda din cauciuc de protectie. Greutate 480g ( mar.5) 10202 $1.085 Alpin Expe Nou la comanda

Bocanci de munte Meindl Litepeak GTX Femei

Cod produs: 3928-09
Alte produse marca
Meindl
Meindl
Ghete usoare, durabile si cu buna amortizare, o alegere excelenta pentru drumetiile de 3 sezoane. Fete din piele suede si insertii din nylon pentru o mai buna potrivire pe picior, membrana GoreTex impermeabila si respirabila, sistem Variofix cu cablu fin de otel ce permite o ajustare perfecta pe calcai atunci cand strangeti sireturile.
Talpa Vibram Multigrip Alpin Light , cu o buna amortizare si aderenta. Banda din cauciuc de protectie. Greutate 480g ( mar.5)
Marime:
ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT
la comanda
Produs disponibil doar la comanda de la producator. Va vom contacta pentru a va comunica disponibilitatea si termenul de livrare.
1.085,00 LEI
  • Caracteristici
  • Review-uri
Talpa Vibram
Membrana GORE-TEX
Greutate 480 gr (mar.5)
Tip Bocanci de 3 sezoane