product

Reduceri finale de sezon pana la 75% Ortovox Marmot Icebreaker Teva La Sportiva Northfinder ON Running Black Diamond -
Black Diamond Rucsac airbag Black Diamond Jetforce Pro 25 L Rucsac airbag Black Diamond Jetforce Pro 25 L Rucsac airbag Black Diamond Jetforce Pro 25 L este mai usor, mai mic si are acum capacitati Bluetooth. Jetforce este tehnologia rezultata unei lungi colaborari dintre Black Diamond si PIEPS, rezultatul fiind, primul rucsac cu sistemul airbag care detine un ventilator de putere mare pentru umflarea sacilor. Cu adaugarea conectivitatii Bluetooth, puteti actualiza software-ul direct prin aplicatia PIEPS de pe smartphone-ul dvs.si va puteti personaliza setarile. Declansatorul are lumini de stare si poate fi comutat la breteaua de umar, stanga sau dreapta si puteti ajusta inaltimea in functie de preferintele personale. Caracteristici:JetForce Technology este incorporat, reincarcabil, travel-frindly si extrem de durabilConectivitatea Bluetooth permite actualizarea facila a software-ului si sistemului cu un smartphoneBuzunar dedicat pentru echipament si un atasament pentru pioletSuport casca HiLo, buzunar cu chinga de sold si buzunar intern pentru accesoriiChinga pentru picioare reproiectata este retractabila usor de utilizat pentru fixarea rapidaVolum: 25L-S/M (2.87 kg),25L-M/L (2.97 kg)Material: Dynex (210d + PE 200d) 12554 $5.299 Alpin Expe Nou la comanda
toate categoriile

Rucsac airbag Black Diamond Jetforce Pro 25 L

Cod produs: BD681322BLAKM_L1
Alte produse marca
Black Diamond
Black Diamond
Rucsac airbag Black Diamond Jetforce Pro 25 L este mai usor, mai mic si are acum capacitati Bluetooth. Jetforce este tehnologia rezultata unei lungi colaborari dintre Black Diamond si PIEPS, rezultatul fiind, primul rucsac cu sistemul airbag care detine un ventilator de putere mare pentru umflarea sacilor. Cu adaugarea conectivitatii Bluetooth, puteti actualiza software-ul direct prin aplicatia PIEPS de pe smartphone-ul dvs.si va puteti personaliza setarile. Declansatorul are lumini de stare si poate fi comutat la breteaua de umar, stanga sau dreapta si puteti ajusta inaltimea in functie de preferintele personale.

Caracteristici:
  • JetForce Technology este incorporat, reincarcabil, travel-frindly si extrem de durabil
  • Conectivitatea Bluetooth permite actualizarea facila a software-ului si sistemului cu un smartphone
  • Buzunar dedicat pentru echipament si un atasament pentru piolet
  • Suport casca HiLo, buzunar cu chinga de sold si buzunar intern pentru accesorii
  • Chinga pentru picioare reproiectata este retractabila usor de utilizat pentru fixarea rapida
  • Volum: 25L-S/M (2.87 kg),25L-M/L (2.97 kg)
  • Material: Dynex (210d + PE 200d)

Clic aici
Marime:
ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT
la comanda
Produs disponibil doar la comanda de la producator. Va vom contacta pentru a va comunica disponibilitatea si termenul de livrare.
5.299,00 LEI
  • Caracteristici
  • Review-uri
  • Video
Greutate 2870 g (S/M)
Volum 25 L
Material Dynex
Tip Salvare din avalansa
Greutate 2970 g (M/L)