product

Reduceri finale de sezon pana la 75% Ortovox Marmot Icebreaker Teva La Sportiva Northfinder Trimm DMM -
Black Diamond Rucsac airbag Black Diamond Saga 40 Jetforce Rucsac airbag Black Diamond Saga 40 Jetforce Rucsac cu airbag Black Diamond Saga 40 Jetforce permite un volum mare de incarcare, astfel incat sa poata fi utilizat in orice tip de activitate desfasurata in teren expus riscului de avalansa - salvare montana, ghidare montana sau o tura lunga de recreere. Tehnologia JetForce este rezultatul unei lungi colaborari intre Black Diamond si PIEPS, rezultatul fiind primul rucsac cu sistem de airbag care utilizeaza un ventilator de mare putere pentru umflarea sacilor. Sistemul pemite o impachetare usoara si rapida dupa folosire, este reincarcabil electric (costuri minime de reutilizare) si este travel-friendly. Are sistem de prindere atat pentru schiuri cat si pentru snowboard, buzunar special pentru kit-ul de avalansa, prinderi pentru pioleti sau bete de tura si suport HiLo pentru casca.Deasemenea ruscacul permite accesul in compartimentul principal printr-un fermoar amplasat in zona spatelui, astfel nu este nevoie sa va dati jos echipamentul atasat cand trebuie sa scoateti ceva din interior.si si si si Materiale:Nailon Ballistic 840DNailon Ripstop 210DCordura 315DPremii: Backcountry Magazine Gear Guide Select 2018Utah Innovation Award 2104National Geographic - Gear of the Year 2014Backpacker Magazine 2014 - Editor's ChoiceGearJunkie.com - 2014 Top Gear Pick 11692 $4.899 Alpin Expe Nou momentan indisponibil
toate categoriile

Rucsac airbag Black Diamond Saga 40 Jetforce

Cod produs: BD681303BLAKM_L1
Alte produse marca
Black Diamond
Black Diamond
Rucsac cu airbag Black Diamond Saga 40 Jetforce permite un volum mare de incarcare, astfel incat sa poata fi utilizat in orice tip de activitate desfasurata in teren expus riscului de avalansa - salvare montana, ghidare montana sau o tura lunga de recreere. Tehnologia JetForce este rezultatul unei lungi colaborari intre Black Diamond si PIEPS, rezultatul fiind primul rucsac cu sistem de airbag care utilizeaza un ventilator de mare putere pentru umflarea sacilor. Sistemul pemite o impachetare usoara si rapida dupa folosire, este reincarcabil electric (costuri minime de reutilizare) si este travel-friendly. Are sistem de prindere atat pentru schiuri cat si pentru snowboard, buzunar special pentru kit-ul de avalansa, prinderi pentru pioleti sau bete de tura si suport HiLo pentru casca.
Deasemenea ruscacul permite accesul in compartimentul principal printr-un fermoar amplasat in zona spatelui, astfel nu este nevoie sa va dati jos echipamentul atasat cand trebuie sa scoateti ceva din interior.     

Materiale:

Nailon Ballistic 840D
Nailon Ripstop 210D
Cordura 315D

Premii:

Backcountry Magazine Gear Guide Select 2018
Utah Innovation Award 2104
National Geographic - Gear of the Year 2014
Backpacker Magazine 2014 - Editor's Choice
GearJunkie.com - 2014 Top Gear Pick
Clic aici
Marime:
Culoare: Black Black
ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT
Acest produs nu mai face
parte din oferta noastra
  • Caracteristici
  • Review-uri
Greutate 3500 g
Volum 40 L
Material 100% Nailon
Tip Salvare din avalansa