Reduceri!

Rucsac Ortovox Avabag Litric Zero 27

4.899,00 lei

În stoc
Golește

Livrare gratuită pentru comenzile peste 300 RON!

Descriere

Rucsac Ortovox Avabag Litric Zero 27 – un rucsac airbag pentru avalanșă pentru toți puriștii de schi de tura care doresc să mențină lucrurile cât mai ușoare posibil, bucurându-se totuși de siguranță maximă.

AVABAG LiTRIC Zero 27 se concentrează pe elementele esențiale: greutate minimă, siguranță maximă. Cifrele vorbesc de la sine: acest rucsac cu airbag extrem de tehnic cântărește doar 1970 de grame. Pentru a obține această greutate redusă, Ortovox a adaptat perfect caracteristicile rucsacului la nevoile celor puriști și minimalisti: rucsacul airbag are un compartiment principal spațios, cu acces cu fermoar din partea de sus. Are loc pentru toate echipamentele de tura și de urgență, precum și pentru alte articole. Și când vine vorba de caracteristici, ne-am concentrat pe elementele esențiale, cum ar fi elementele de prindere pentru schiuri și piolet, o plasă detașabilă pentru casca și compatibilitatea cu sistem de hidratare. Chiar și sistemul de spate este foarte ușor, fără a compromite confortul. AVABAG LiTRIC ZERO 27 poate fi comprimat eficient pentru a se potrivi turei planificate.

LITRIC, sistemul electronic de airbag, este ușor, fiabil și ușor de utilizat. Sistemul electric poate fi încărcat complet în aprox. 25 de minute prin USB-C și activarea poate fi testată nelimitat fără costuri suplimentare. Lipsa cartusului inseamna: mai mult spatiu, nu este necesara cantarirea, nicio problema de eliminare a cartusului, fara limitari de deplasare. Designul este inteligent până la cel mai mic detaliu, în loc de cartușe se folosesc supercondensatoare, iar airbag-ul este ultra-ușor, ceea ce face ca sistemul să fie unul dintre cele mai ușoare de pe piață. Și sistemul este deosebit de ușor de utilizat. De la încărcare și afișajul cu LED, la mânerul de activare, la împachetarea airbag-ului și bucla pentru picioare: LITRIC AVABAGS sunt absolut intuitive de operat. O încărcare permite cel puțin două activări. Când este pornit, timpul său de funcționare este de aprox. 60 de ore, ceea ce permite ture de mai multe zile fără a fi nevoie de reîncărcare. Temperatura sa de funcționare variază de la -30°C la +45°C.

AVABAG LITRIC ZERO 27 este neutru din punct de vedere climatic și nu conține PFC.

Mânerul de eliberare este reglabil în înălțime
Acces la compartimentul principal in față
Atașare echipament de siguranță
Curea de siguranță pentru picior
D-Skifix
1 bucla de piolet si bete de drumeție
Curea de piept cu fluier de semnalizare
Plasa pentru casca
Curea de compresie
Luminos în interior
Compatibil cu sistemul de hidratare
Card de urgență
Breloc

Material: Poliamida 210 D EXTREMA
Greutate (inclusiv unitatea AVABAG): 1970 g

INREGISTRAREA PRODUSULUI
Înregistrați-vă produsul în centrul Ortovox de service, extindeți-vă garanția la cinci ani și obțineți imediat toate informațiile legate de siguranță și actualizările software – Click aici.

Specificații

Culoare

,

Greutate

Material

Volum

Tip

, ,

Husa de ploaie

Gen

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Rucsac Ortovox Avabag Litric Zero 27”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *