product

Reduceri de sezon pana la -61% Camping Alpinism si Escalada Imbracaminte Barbati Imbracaminte Femei Incaltaminte Barbati Incaltaminte Femei
Ortovox Rucsac Ortovox Free Rider 22 AVABAG Rucsac Ortovox Free Rider 22 AVABAG Rucsac Ortovox Free Rider AVABAG, de 22 de litri construit special pentru freeriding si sporturi hivernale rapide.Free Rider 22 AVABAG are un sistem flexibil de protectie a spatelui, SPS Flex, construit din opt perne flexibile, confortabile chiar si pe frig, care se adapteaza la corpul utilizatorului, si absorb impactul.ACEST RUCSAC NU INCLUDE SISTEMUL ABS AVABAG SI BUTELIA DE CARBON, NECESARA ACTIVARII AIRBAG-ULUI:LINK CATRE SISTEMUL ABS AVABAG LINK CATRE BUTELIA DE CARBON AVABAGSupusa la forta excesiva, protectia din spuma revine la forma initiala. Spre deosebire de alte materiale de amortizare, aceasta poate, de asemenea, sa reziste la multiple impacturi (impacturile nu distrug protectia). Amortizarea are loc intr-un mod aproape liniar, care pastreaza stresul asupra corpului uman scazut.Plasa integrata pentru casca, compatibilitate cu sistem de hidratare, si centura lata la nivelul soldului pentru un fit cat mai optim sunt caracteristicile standard ale seriei Free Rider, impreuna cu compartimentul de safety si prinderile pentru piolet si bete de tura.Cu ajutorul sistemului ABS(AirBag System) Ortovox AVABAG, se pune accent total pe protectie! Fiind unul din cele mai usoare sisteme ABS din lume(690g), AVABAG este fabricat fara cusaturi. AVABAG este un sistem extrem de compact, astfel ca va ramane destul loc in rucsac pe langa acesta. Tehnologia de sudare folosita la sistemul AVABAG asigura o garantie impotriva rupturilor de material.Sistemul este foare usor de inlaturat, si este compatibil cu toate rucsacurile Ortovox din gama AVABAG.Acest sistem beneficiaza de un modul de testare, fara necesitatea instalarii unei rezerve. Sistemul AVABAG poate fi reactivat ulterior cu ajutorul unui instrument de pre-tensionare.Detalii:Prindere D-SkifixPrindere la nivelul piciorului pentru protectie sporitaPrindere pentru snowboard si clapariPrindere pentru pioleti si bete de turaBuzunar interior special pentru lopata Ortovox si sonda de avalansaSistem de protectie a spatelui SPS FlexCompatibilitate cu sisteme de hidratareInterior deschis la culoare, pentru navigare usoaraBuzunar separat pentru safetyPlasa integrata pentru cascasi si si Centura lata la nivelul soldului, cu buzunar pentru stocareCurea la nivelul pieptului cu fluier de avertizareFermoar rezistent la apaAvantajele sistemului ABS AVABAG:sistem ABS extrem de compact si usor(690g)se poate testa fara cartusmanerul de activare poate fi activat cu orice tip de manusi, din orice parte(stang/dreapta)detasabil si compatibil cu orice rucsac Ortovox AVABAGsistem non-electronicSistemul AVABAG include:unitatea de activareairbagmanerul de activareinstrument de pre-tensionare 11542 $1.095 Alpin Expe Nou la comanda
toate categoriile

Rucsac Ortovox Free Rider 22 AVABAG

Cod produs: 46739
Alte produse marca
Ortovox
Ortovox
Rucsac Ortovox Free Rider AVABAG, de 22 de litri construit special pentru freeriding si sporturi hivernale rapide.

Free Rider 22 AVABAG are un sistem flexibil de protectie a spatelui, SPS Flex, construit din opt perne flexibile, confortabile chiar si pe frig, care se adapteaza la corpul utilizatorului, si absorb impactul.

ACEST RUCSAC NU INCLUDE SISTEMUL ABS AVABAG SI BUTELIA DE CARBON, NECESARA ACTIVARII AIRBAG-ULUI:
LINK CATRE SISTEMUL ABS AVABAG
LINK CATRE BUTELIA DE CARBON AVABAG

Supusa la forta excesiva, protectia din spuma revine la forma initiala. Spre deosebire de alte materiale de amortizare, aceasta poate, de asemenea, sa reziste la multiple impacturi (impacturile nu distrug protectia). Amortizarea are loc intr-un mod aproape liniar, care pastreaza stresul asupra corpului uman scazut.

Plasa integrata pentru casca, compatibilitate cu sistem de hidratare, si centura lata la nivelul soldului pentru un fit cat mai optim sunt caracteristicile standard ale seriei Free Rider, impreuna cu compartimentul de safety si prinderile pentru piolet si bete de tura.

Cu ajutorul sistemului ABS(AirBag System) Ortovox AVABAG, se pune accent total pe protectie! Fiind unul din cele mai usoare sisteme ABS din lume(690g), AVABAG este fabricat fara cusaturi. AVABAG este un sistem extrem de compact, astfel ca va ramane destul loc in rucsac pe langa acesta. Tehnologia de sudare folosita la sistemul AVABAG asigura o garantie impotriva rupturilor de material.
Sistemul este foare usor de inlaturat, si este compatibil cu toate rucsacurile Ortovox din gama AVABAG.
Acest sistem beneficiaza de un modul de testare, fara necesitatea instalarii unei rezerve. Sistemul AVABAG poate fi reactivat ulterior cu ajutorul unui instrument de pre-tensionare.

Detalii:
 • Prindere D-Skifix
 • Prindere la nivelul piciorului pentru protectie sporita
 • Prindere pentru snowboard si clapari
 • Prindere pentru pioleti si bete de tura
 • Buzunar interior special pentru lopata Ortovox si sonda de avalansa
 • Sistem de protectie a spatelui SPS Flex
 • Compatibilitate cu sisteme de hidratare
 • Interior deschis la culoare, pentru navigare usoara
 • Buzunar separat pentru safety
 • Plasa integrata pentru casca   
 • Centura lata la nivelul soldului, cu buzunar pentru stocare
 • Curea la nivelul pieptului cu fluier de avertizare
 • Fermoar rezistent la apa
Avantajele sistemului ABS AVABAG:
 • sistem ABS extrem de compact si usor(690g)
 • se poate testa fara cartus
 • manerul de activare poate fi activat cu orice tip de manusi, din orice parte(stang/dreapta)
 • detasabil si compatibil cu orice rucsac Ortovox AVABAG
 • sistem non-electronic
Sistemul AVABAG include:
 • unitatea de activare
 • airbag
 • manerul de activare
 • instrument de pre-tensionare
Clic aici
ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT
la comanda
Produs disponibil doar la comanda de la producator. Va vom contacta pentru a va comunica disponibilitatea si termenul de livrare.
1.095,00 LEI
 • Caracteristici
 • Review-uri
 • Video
Greutate 1440 g
Volum 22 L
Material Nylon 420D Ballshadow
Tip Schi
Dimensiuni 29 x 55 x 19 cm
Circumferinta abdomen 89-135 cm
Nr. compartimente 6
Lungime spate 42-50 cm
Inaltime utilizator 170-195 cm
Tip Salvare din avalansa