product

Reduceri de sezon pana la -61% Camping Alpinism si Escalada Imbracaminte Barbati Imbracaminte Femei Incaltaminte Barbati Incaltaminte Femei
Ortovox Rucsac Ortovox Free Rider 22 S Rucsac Ortovox Free Rider 22 S Rucsac Ortovox Free Rider, de 22 de litri, pentru femei, construit special pentru freeriding si sporturi hivernale rapide.Free Rider 22S are un sistem flexibil de protectie a spatelui, SPS Flex, construit din opt perne flexibile, confortabile chiar si pe frig, care se adapteaza la corpul utilizatorului, si absorb impactul. Sistem construit din spuma protectoare SAS-TEC. Supusa la forta excesiva, protectia din spuma VISCOELASTIC revine la forma initiala. Spre deosebire de alte materiale de amortizare, aceasta poate, de asemenea, sa reziste la multiple impacturi (impacturile nu distrug protectia). Amortizarea are loc intr-un mod aproape liniar, care pastreaza stresul asupra corpului uman scazut.Pe langa protectia pentru spate imbunatatita, Ortovox Free Rider 22 vine cu caracteristici noi si optimizate: In plus fata de prinderea diagonala a schiurilor si prinderea snowboard-ului, rucsacul Ortovox FREE RIDER 22 S ofera posibilitatea de a prinde schiurile si pe lateralul rucsacului. Plasa integrata pentru casca, compatibilitate cu sistem de hidratare, si centura lata la nivelul soldului pentru un fit cat mai optim sunt caracteristicile standard ale seriei Free Rider, impreuna cu compartimentul de safety si prinderile pentru piolet si bete de tura.Compartimentul superior mic poate fi utilizat pentru obiecte mici sau chiar o jacheta usoara.Rucsacul Ortovox Free Rider 22 S include si card in caz de urgenta, care contine informatii despre persoana vatamata, si permite acordarea primului-ajutor cat mai eficient.Confortul sporit si libertatea de miscare cat mai propice este garantata de un fit cat mai bun pe spatele utilizatorului. De aceea, seria Free Rider vine cu 3 marimi a spatelui, pentru o potrivire cat mai buna. Rucsacul Ortovox Free Rider 22 S(short), are lungimea spatelui intre 36-44cm, pentru inaltime de aproximativ 150-175 cm.Prindere pentru schi A-Skifix(150 cm) si D-SkifixPrindere pentru snowboard si clapariPrindere pentru pioleti si bete de turaBuzunar interior special pentru lopata Ortovox si sonda de avalansaSistem de protectie a spatelui SPS FlexCompatibilitate cu sisteme de hidratareInterior deschis la culoare, pentru navigare usoaraBuzunar separat pentru safetyPlasa integrata pentru cascasi si si Centura lata la nivelul soldului, cu buzunar pentru stocareCurea la nivelul pieptului cu fluier de avertizareFermoar rezistent la apaGreutate: 1190 gMaterial: Nylon 420D Ballshadow / Nylon 420D Oxford (Melange) / Nylon 420D Robic 4560 $715 Alpin Expe Nou momentan indisponibil
toate categoriile

Rucsac Ortovox Free Rider 22 S

Cod produs: 46462
Alte produse marca
Ortovox
Ortovox
Rucsac Ortovox Free Rider, de 22 de litri, pentru femei, construit special pentru freeriding si sporturi hivernale rapide.

Free Rider 22S are un sistem flexibil de protectie a spatelui, SPS Flex, construit din opt perne flexibile, confortabile chiar si pe frig, care se adapteaza la corpul utilizatorului, si absorb impactul. Sistem construit din spuma protectoare SAS-TEC.

Supusa la forta excesiva, protectia din spuma VISCOELASTIC revine la forma initiala. Spre deosebire de alte materiale de amortizare, aceasta poate, de asemenea, sa reziste la multiple impacturi (impacturile nu distrug protectia). Amortizarea are loc intr-un mod aproape liniar, care pastreaza stresul asupra corpului uman scazut.

Pe langa protectia pentru spate imbunatatita, Ortovox Free Rider 22 vine cu caracteristici noi si optimizate:

In plus fata de prinderea diagonala a schiurilor si prinderea snowboard-ului, rucsacul Ortovox FREE RIDER 22 S ofera posibilitatea de a prinde schiurile si pe lateralul rucsacului. Plasa integrata pentru casca, compatibilitate cu sistem de hidratare, si centura lata la nivelul soldului pentru un fit cat mai optim sunt caracteristicile standard ale seriei Free Rider, impreuna cu compartimentul de safety si prinderile pentru piolet si bete de tura.

Compartimentul superior mic poate fi utilizat pentru obiecte mici sau chiar o jacheta usoara.

Rucsacul Ortovox Free Rider 22 S include si card in caz de urgenta, care contine informatii despre persoana vatamata, si permite acordarea primului-ajutor cat mai eficient.

Confortul sporit si libertatea de miscare cat mai propice este garantata de un fit cat mai bun pe spatele utilizatorului. De aceea, seria Free Rider vine cu 3 marimi a spatelui, pentru o potrivire cat mai buna.

Rucsacul Ortovox Free Rider 22 S(short), are lungimea spatelui intre 36-44cm, pentru inaltime de aproximativ 150-175 cm.

Prindere pentru schi A-Skifix(150 cm) si D-Skifix
Prindere pentru snowboard si clapari
Prindere pentru pioleti si bete de tura
Buzunar interior special pentru lopata Ortovox si sonda de avalansa
Sistem de protectie a spatelui SPS Flex
Compatibilitate cu sisteme de hidratare
Interior deschis la culoare, pentru navigare usoara
Buzunar separat pentru safety
Plasa integrata pentru casca   
Centura lata la nivelul soldului, cu buzunar pentru stocare
Curea la nivelul pieptului cu fluier de avertizare
Fermoar rezistent la apa
Greutate: 1190 g
Material: Nylon 420D Ballshadow / Nylon 420D Oxford (Melange) / Nylon 420D Robic
Clic aici
ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT
momentan indisponibil
Produsul nu este disponibil momentan la furnizor.
715,00 LEI
  • Caracteristici
  • Review-uri
  • Video
Greutate 1190 g
Volum 22 L
Material Nylon 420D Ballshadow / Nylon 420D Oxford (Melange) / Nylon 420D Robic
Tip Schi
Gen Femei
Dimensiuni 30 x 52 x 15 cm
Circumferinta abdomen 95-130 cm
Nr. compartimente 6
Lungime spate 36-44 cm
Inaltime utilizator 150-175 cm
Poate te intereseaza si ...