product
Ortovox Rucsac Ortovox Trad 18 Rucsac Ortovox Trad 18 Rucsacul Ortovox Trad 18, pentru escalada, este extrem de usor(195 grame), ocupa foarte putin spatiu de depozitare(cand e intors pe dos, poate fi depozitat in propriul buzunar), are bucle pentru prinderea echipamentului, optiune inovativa de prindere a corzii de escalada, prindere pentru sistem de hidratare, si un buzunar cu fermoar in lateral. Bretelele sunt captusite pentru confort sporit. Un card de urgenta este prezent in interiorul rucsacului, cu detalii pentru acordarea primului ajutor. Pe chinga de la piept este prezent un fluier pentru avertizare/ajutor. 10400 $175 Alpin Expe Nou la comanda

Rucsac Ortovox Trad 18

Cod produs: 48819
Alte produse marca
Ortovox
Ortovox
Rucsacul Ortovox Trad 18, pentru escalada, este extrem de usor(195 grame), ocupa foarte putin spatiu de depozitare(cand e intors pe dos, poate fi depozitat in propriul buzunar), are bucle pentru prinderea echipamentului, optiune inovativa de prindere a corzii de escalada, prindere pentru sistem de hidratare, si un buzunar cu fermoar in lateral. Bretelele sunt captusite pentru confort sporit. Un card de urgenta este prezent in interiorul rucsacului, cu detalii pentru acordarea primului ajutor. Pe chinga de la piept este prezent un fluier pentru avertizare/ajutor.
la comanda
Produs disponibil doar la comanda de la producator. Va vom contacta pentru a va comunica disponibilitatea si termenul de livrare.
175,00 LEI
  • Caracteristici
  • Review-uri
Greutate 195 g
Volum 18 L
Material Nylon 70D Ripstop + Nylon 210D HD Ripstop
Tip Escalada
Dimensiuni 24x49x17 cm
Nr. compartimente 2
Inaltime utilizator 170-195 cm
Poate te intereseaza si ...