Reduceri!

Rucsac Ortovox Trad Zip 26

Cod produs: 48880

383,00 lei

Momentan indisponibil
Golește
-
+

Livrare gratuită pentru comenzile peste 300 RON!

Descriere

Rucsac Ortovox Trad Zip 26 minimalist, robust si usor pentru aventuri extreme de alpinism.

Acest rucsac ușor, de 26 de litri, este un model minimalist autentic, concentrat pe elementele de bază: elementele esențiale mici pot fi depozitate în compartimentul capacului. Echipamentul dvs. poate fi accesat rapid și în siguranță prin deschiderea practică a capacului. TRAD ZIP 26 are elemente de fixare pentru cască, piolet și corzi; mai multe bucle sunt la îndemână pentru fixarea oricărui alt echipament pe care ați putea dori să îl luați cu dvs. Cadrul din aluminiu din secțiunea din spate poate fi îndepărtat dacă doriți să economisiți mai multă greutate. Compatibilitatea sistemului de hidratare și un suport pentru sticle vă vor asigura că sunteți întotdeauna bine aprovizionat atunci când vă deplasați. Țesătura robustă din poliamidă ripstop asigură protecție împotriva zgârieturilor și a rocilor aspre.

Un adevărat rucsac alpin, TRAD 26 este echipat cu un card de urgență, care conține toate informațiile importante de care ar putea avea nevoie un alpinist. În plus, SERIA CLIMBING are integrat sistemul de salvare dovedit pentru situații de urgență. Combinat cu sistemul de salvare SAR 1, un reflector RECCO integrat în rucsac asigură localizarea rapidă a persoanelor rănite sau dispărute.

Sistemul de salvare SAR1 al RECCO este un detector utilizat din elicopter care poate fi folosit pentru a căuta zone întinse pentru persoanele aflate în primejdie în cel mai scurt timp posibil. Pentru vizibilitate este necesar un reflector mic, care este integrat în rucsacurile de alpinism TRAD. Acest lucru asigură faptul că oamenii pot fi localizați rapid și oferă cea mai bună protecție posibilă, indiferent de sezon. Sistemul SAR1 este deja utilizat în multe domenii.

Sistemul din spate pentru acest rucsac de alpinism are un cadru ușor, detașabil din aluminiu și un sistem de transport cu contact complet. Cadrul este foarte flexibil, dar rigid de-a lungul axei orizontale pentru a suporta cât mai multă greutate posibil. Datorită formei sale 3D, rucsacul se potrivește perfect pe spate și garantează o mare libertate de mișcare și confort optim.

Caracteristici rucsac Ortovox Trad Zip 26:
Curea de piept cu fluier de semnal
Fixare schi lateral
Piolet și bucle pentru bete de tura/schi
Plasa casca
Atașare corzi
Curea de compresie
Compatibil cu sistem de hidratare (neinclus)
Reflector pentru salvare in caz de urgente RECCO
Armătură din spate detașabilă
Breloc
Card de urgență integrat

Specificații

Circumferinta abdomen

Culoare

,

Greutate

Lungime spate

Material

Nr compartimente

Tip

Volum

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Rucsac Ortovox Trad Zip 26”

Adresa ta de email nu va fi publicată.