product

Reduceri de sezon pana la -61% Camping Alpinism si Escalada Imbracaminte Barbati Imbracaminte Femei Incaltaminte Barbati Incaltaminte Femei
Salewa Rucsac Salewa Alptrek 40+5 Rucsac Salewa Alptrek 40+5 Rucsac Salewa Alptrek 40+5, un model confortabil pentru trekking alpin, din nailon usor rezistent la abraziune, cu un sistem complet reglabil pe spate si o capacitate totală de 45 de litri.Sistem de spate reglabil cu usurinta, cu bretele captusite in forma anatomica ce garanteaza o fixare ferma si transfer de sarcina bun pentru solduri, si centura cu buzunare la talie . Buzunarele de depozitare mari oferă spatiu pentru schimb de haine sau alte echipamente. Accesul dual la compartimentul principal pentru recuperarea rapida si usoara a obiectelor si acces rapid la lucruri importante de-a lungul drumului.Rucsacul mai beneficiaza de sistem de prindere frontal cu cablu, curele de compresie laterale, plus capacitatea de a utiliza un volum suplimentar (5 litri), datorita capacului detasabil reglabil. Sistemul de prindere mai permite atasarea pioletilor, a betelor de tura si a corzilor de alpinism.Sistem de Hidratare Exit - Aceasta caracteristica inteligenta asigura faptul ca rezervele de apa sunt inca extrem de accesibile si usor de inlocuit. 10296 $479 Alpin Expe Nou momentan indisponibil
toate categoriile

Rucsac Salewa Alptrek 40+5

Cod produs: 00-0000001168
Alte produse marca
Salewa
Salewa
Rucsac Salewa Alptrek 40+5, un model confortabil pentru trekking alpin, din nailon usor rezistent la abraziune, cu un sistem complet reglabil pe spate si o capacitate totală de 45 de litri.

Sistem de spate reglabil cu usurinta, cu bretele captusite in forma anatomica ce garanteaza o fixare ferma si transfer de sarcina bun pentru solduri, si centura cu buzunare la talie . Buzunarele de depozitare mari oferă spatiu pentru schimb de haine sau alte echipamente. Accesul dual la compartimentul principal pentru recuperarea rapida si usoara a obiectelor si acces rapid la lucruri importante de-a lungul drumului.
Rucsacul mai beneficiaza de sistem de prindere frontal cu cablu, curele de compresie laterale, plus capacitatea de a utiliza un volum suplimentar (5 litri), datorita capacului detasabil reglabil. Sistemul de prindere mai permite atasarea pioletilor, a betelor de tura si a corzilor de alpinism.
Sistem de Hidratare Exit - Aceasta caracteristica inteligenta asigura faptul ca rezervele de apa sunt inca extrem de accesibile si usor de inlocuit.
Clic aici
ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT
momentan indisponibil
Produsul nu este disponibil momentan la furnizor.
599,00 LEI
479,20 LEI
  • Caracteristici
  • Review-uri
Greutate 1720 g
Volum 45 L
Material 420Dx420D HD Nylon, 100Dx280D Nylon Twill
Tip Alpin
Dimensiuni 68 x 30 x 24 cm