product

Reduceri de sezon pana la -61% Camping Alpinism si Escalada Imbracaminte Barbati Imbracaminte Femei Incaltaminte Barbati Incaltaminte Femei
MTDE Combinezon izotermic MTDE Combinezon izotermic MTDE Conceput pentru echiparea unei victime, combinezonul este calduros si confortabil realizat din vata Thermolite, insensibil la umiditate. Se livreaza intr-un sac de compresie si in caz de nevoie se poate separa in trei parti, fiecare parte putand fi transportata intr-un bidon etans de 6 l. Datorita benzilor de velcro se poate deschide in totalitate, ceea ce permite nu numai instalarea cu usurinta a victimei dar si ingrijirea medicala. Exterior: partea superioara albastra, cea mai expusa agresiunilor mediului subteran, este fabricata dintr-un material textil rezistent si etans, iar partea galbena este din poliamida respirabila de asemenea foarte rezistenta. Captuseala interioara: matlasare din poliester pentru limitarea pierderilor de caldura. Buzunar: unul exterior, pe piept, cu inchidere prin velcro, transparent, pentru fisa medicala. Cagula si ciorapi: integrate in combinezon. 9262 $2.155 Alpin Expe Nou la comanda
toate categoriile

Combinezon izotermic MTDE

Cod produs: 5056
Alte produse marca
MTDE
MTDE
Conceput pentru echiparea unei victime, combinezonul este calduros si confortabil realizat din vata Thermolite, insensibil la umiditate. Se livreaza intr-un sac de compresie si in caz de nevoie se poate separa in trei parti, fiecare parte putand fi transportata intr-un bidon etans de 6 l. Datorita benzilor de velcro se poate deschide in totalitate, ceea ce permite nu numai instalarea cu usurinta a victimei dar si ingrijirea medicala.
Exterior: partea superioara albastra, cea mai expusa agresiunilor mediului subteran, este fabricata dintr-un material textil rezistent si etans, iar partea galbena este din poliamida respirabila de asemenea foarte rezistenta.
Captuseala interioara: matlasare din poliester pentru limitarea pierderilor de caldura. Buzunar: unul exterior, pe piept, cu inchidere prin velcro, transparent, pentru fisa medicala. Cagula si ciorapi: integrate in combinezon.
Clic aici
ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT
la comanda
Produs disponibil doar la comanda de la producator. Va vom contacta pentru a va comunica disponibilitatea si termenul de livrare.
2.155,00 LEI
  • Caracteristici
  • Review-uri
Greutate 3000 g