product
MTDE Combinezon izotermic MTDE Combinezon izotermic MTDE Conceput pentru echiparea unei victime, combinezonul este calduros si confortabil realizat din vata Thermolite, insensibil la umiditate. Se livreaza intr-un sac de compresie si in caz de nevoie se poate separa in trei parti, fiecare parte putand fi transportata intr-un bidon etans de 6 l. Datorita benzilor de velcro se poate deschide in totalitate, ceea ce permite nu numai instalarea cu usurinta a victimei dar si ingrijirea medicala. Exterior: partea superioara albastra, cea mai expusa agresiunilor mediului subteran, este fabricata dintr-un material textil rezistent si etans, iar partea galbena este din poliamida respirabila de asemenea foarte rezistenta. Captuseala interioara: matlasare din poliester pentru limitarea pierderilor de caldura. Buzunar: unul exterior, pe piept, cu inchidere prin velcro, transparent, pentru fisa medicala. Cagula si ciorapi: integrate in combinezon. 9262 $1.960 Alpin Expe Nou la comanda

Combinezon izotermic MTDE

Cod produs: 5056
Alte produse marca
MTDE
MTDE
Conceput pentru echiparea unei victime, combinezonul este calduros si confortabil realizat din vata Thermolite, insensibil la umiditate. Se livreaza intr-un sac de compresie si in caz de nevoie se poate separa in trei parti, fiecare parte putand fi transportata intr-un bidon etans de 6 l. Datorita benzilor de velcro se poate deschide in totalitate, ceea ce permite nu numai instalarea cu usurinta a victimei dar si ingrijirea medicala.
Exterior: partea superioara albastra, cea mai expusa agresiunilor mediului subteran, este fabricata dintr-un material textil rezistent si etans, iar partea galbena este din poliamida respirabila de asemenea foarte rezistenta.
Captuseala interioara: matlasare din poliester pentru limitarea pierderilor de caldura. Buzunar: unul exterior, pe piept, cu inchidere prin velcro, transparent, pentru fisa medicala. Cagula si ciorapi: integrate in combinezon.
Clic aici
ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT
la comanda
Produs disponibil doar la comanda de la producator. Va vom contacta pentru a va comunica disponibilitatea si termenul de livrare.
1.960,00 LEI
  • Caracteristici
  • Review-uri
Greutate 3000 g