product

Reduceri de iarna pana la -61% Imbracaminte Incaltaminte Sporturi de iarna Rucsacuri Saci de dormit cu puf
Aventure Verticale Sac speo Kit Bag Confort 45 l Aventure Verticale Sac speo Kit Bag Confort 45 l Aventure Verticale Sac speo, din tesatura PVC 1100 dTex 670 g/m lacuita. Fundul protejat cu tesatura tubulara. Un maner pe fund, un maner pe lateral, si un maner pentru ridicat situat intre bretele. Inchidere interna cu capac si cordelina prin inele metalice. Capac extern mare, inchidere cu buzunar cu velcro (scai). O curea detasabila. Cureaua si bretelele sunt captusite (tubular cu spuma) pentru a creste confortul. Acest sac poate fi folosit si in alte activitati ca de exemplu lucru la inaltime, etc. 372 $499 Alpin Expe Nou la comanda

Sac speo Kit Bag Confort 45 l Aventure Verticale

Cod produs: AVSP42
Alte produse marca
Aventure Verticale
Aventure Verticale
Sac speo, din tesatura PVC 1100 dTex 670 g/m lacuita. Fundul protejat cu tesatura tubulara. Un maner pe fund, un maner pe lateral, si un maner pentru ridicat situat intre bretele. Inchidere interna cu capac si cordelina prin inele metalice. Capac extern mare, inchidere cu buzunar cu velcro (scai). O curea detasabila. Cureaua si bretelele sunt captusite (tubular cu spuma) pentru a creste confortul. Acest sac poate fi folosit si in alte activitati ca de exemplu lucru la inaltime, etc.

ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT
la comanda
Produs disponibil doar la comanda de la producator. Va vom contacta pentru a va comunica disponibilitatea si termenul de livrare.
499,00 LEI
  • Caracteristici
  • Review-uri
Inaltime 62 cm
Greutate 1585 g
Volum 45 l
Poate te intereseaza si ...