product
Dynafit Clapari de tura Dynafit Neo U-CR Woman 2017 Clapari de tura Dynafit Neo U-CR Woman 2017 Claparii de ski de tura pentru femei Dynafit Neo U-CR Woman 2017si sunt dedicati schioarelor de tura care isi doresc un clapar performant, dar relativ usor. Modelul ofera aceleasi solutii tehnice integrate in modelul Dynafit NEO PX, darsi carcasa este realizata din polyurethane. Astfel obtinem un clapar de tura cu un flex progresiv, o performanta si o greutate intalnita in general la modelele realizate din Pebax. si Claparul este compatibil cu toate legaturile de tura de pe piata si vine cu o gheata interioara Custom Ready (CR), proiectata sa ofere confort imediat, izolare termica si durabilitate ridicata. Profilul jos sis materialele moi din interior se adapteaza excelent la anatomia piciorului feminin. 4568 $1.950 Alpin Expe Nou stoc furnizor

Clapari de tura Dynafit Neo U-CR Woman 2017

Cod produs:
Alte produse marca
Dynafit
Dynafit
Claparii de ski de tura pentru femei Dynafit Neo U-CR Woman 2017 sunt dedicati schioarelor de tura care isi doresc un clapar performant, dar relativ usor. Modelul ofera aceleasi solutii tehnice integrate in modelul Dynafit NEO PX, dar  carcasa este realizata din polyurethane. Astfel obtinem un clapar de tura cu un flex progresiv, o performanta si o greutate intalnita in general la modelele realizate din Pebax.
 
Claparul este compatibil cu toate legaturile de tura de pe piata si vine cu o gheata interioara Custom Ready (CR), proiectata sa ofere confort imediat, izolare termica si durabilitate ridicata. Profilul jos sis materialele moi din interior se adapteaza excelent la anatomia piciorului feminin.


Clic aici
Marime:
ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT
stoc furnizor
1.950,00 LEI
  • Caracteristici
  • Comentarii
Tip Clapari de tura
Greutate 1488 g
Talpa Dynafit Pro Touring
Rotatie glezna 60 grade
Inchidere 4 puncte prindere Ultra Lock Strap
Utilizare touring/freeride
Certificari IFMGA
Legaturi Compatibile Dynafit Quick-Step-In, Standard Touring
Gheata interioara Custom Ready (Termoformabil)