product

Dynafit Clapari schi de tura femei Dynafit Beast Clapari schi de tura femei Dynafit Beast Claparii de ski de tura Dynafit Beast pentru femei, reprezinta visul oricarei schioare. Sistemul Precision Lock garanteaza o precizie si o transmisie excelenta la vale, permintand partilor componente ale claparului sa functioneze ca o singura piesa, oferind astfel o rigiditate de neegalat. Cu alte cuvinte cobarari fara compromisuri. Pe de alta parte, forma ergonomica si greutatea redusa permit performante de invidiat la urcare. Claparul poate fi utilizat in legaturi de tura in puncte, (sistemul Master Step Insert permite o atasare cu pana la 50 % mai rapida a legaturilor), dar si cu legaturi de alpin puternice( pana la 16 DIN). 10104 $2.849 Alpin Expe Nou la comanda

Clapari schi de tura femei Dynafit Beast

Cod produs: 08-0000061612
Alte produse marca
Dynafit
Dynafit
Claparii de ski de tura Dynafit Beast pentru femei, reprezinta visul oricarei schioare. Sistemul Precision Lock garanteaza o precizie si o transmisie excelenta la vale, permintand partilor componente ale claparului sa functioneze ca o singura piesa, oferind astfel o rigiditate de neegalat. Cu alte cuvinte cobarari fara compromisuri.
Pe de alta parte, forma ergonomica si greutatea redusa permit performante de invidiat la urcare. Claparul poate fi utilizat in legaturi de tura in puncte, (sistemul Master Step Insert permite o atasare cu pana la 50 % mai rapida a legaturilor), dar si cu legaturi de alpin puternice( pana la 16 DIN).
Marime:
ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT
la comanda
Produs disponibil doar la comanda de la producator. Va vom contacta pentru a va comunica disponibilitatea si termenul de livrare.
2.849,00 LEI
  • Caracteristici
  • Review-uri
Tip Clapari de tura
Greutate 1300 g
Material Pebax, Grilamid
Rotatie glezna 45°
Inchidere Precision Lock System
Utilizare schi de tura si free-touring
Gheata interioara Custom Light(CL)
Inclinare in fata 16 grade