product
Hagan Clapari schi de tura Hagan Core ST Clapari schi de tura Hagan Core ST Hagan CORE ST e un clapar de la HAGAN, cu performante remarcabile: ultrausorsi 1190 g, rotatiesi 60 grade in articulatie, dar si cu flex mare (110) pentru coborare!si 2 clape, amestec bun intre greutate si performanta. Pentru schiorul ambitios care cauta un clapar usor pentru urcare fara a vrea sa renunte la placerea coborasului. Se pot schimba rapid între modurile schiat-mers, asigură rigiditatesi pentru coborare, dar sunt și suficient de flexibili pentru a nu deranja la mers. Detalii:-mobilitate in articulatie 60%-greutate: 1,19 kg/buc-compatibil cu legaturi cu bolturi (ISO+TECH+Marker King Pin) precum si legaturi cu sina (Hagan Z01, Z02)Concluziile testarilor Skimo din Austria: un clapar care convinge prin simplitatea manevrarii si calitatile deosebite la coborare. Un clapar universal, allmountain, cu o forma buna. 10106 $1.849 Alpin Expe Nou momentan indisponibil

Clapari schi de tura Hagan Core ST

Cod produs:
Alte produse marca
Hagan
Hagan

Hagan CORE ST e un clapar de la HAGAN, cu performante remarcabile: ultrausor  1190 g, rotatie  60 grade in articulatie, dar si cu flex mare (110) pentru coborare! 

2 clape, amestec bun intre greutate si performanta. Pentru schiorul ambitios care cauta un clapar usor pentru urcare fara a vrea sa renunte la placerea coborasului.

Se pot schimba rapid între modurile schiat-mers, asigură rigiditate  pentru coborare, dar sunt și suficient de flexibili pentru a nu deranja la mers.

Detalii:
-mobilitate in articulatie 60%
-greutate: 1,19 kg/buc
-compatibil cu legaturi cu bolturi (ISO+TECH+Marker King Pin) precum si legaturi cu sina (Hagan Z01, Z02)

Concluziile testarilor Skimo din Austria: un clapar care convinge prin simplitatea manevrarii si calitatile deosebite la coborare.
Un clapar universal, allmountain, cu o forma buna.
Clic aici
Marime:
ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT
momentan indisponibil
Produsul nu este disponibil momentan la furnizor.
1.849,00 LEI
  • Caracteristici
  • Review-uri
  • Video
Gheata interioara Instant Fit cu zone termoformabile la glezna si partea superioara a piciorului
Legaturi Compatibile Tech+Marker Kingpin
Flex 110
Tip Clapari de tura
Greutate 1190 g
Rotatie glezna 60°