Legaturi schi de tura ATK Freerider 16

2.899,00 lei

Momentan indisponibil

Momentan indisponibil

Descriere

Legaturi schi de tura ATK Freerider 16 – Designul varfului prezintă o geometrie specială a elementelor pârghiei din față care permite o introducere foarte ușoară a claparilor (Easy Entry System). Mecanismele de blocare sunt izolate de zăpadă, gheață și reziduuri datorită sistemului Snow Pack Proof. Up-hill Hardness Variator este plasat între pârghia din față și baza varfului, permite modificarea durității de blocare în modul uphill și oferă cea mai rigidă strângere.
Piesa de calcai cu frana de schi integrata este rezultatul celor mai bune sisteme ATK patentate. Introducerea claparilor și eliberarea verticală (9-16) sunt gestionate de Cam Release System, care garantează cea mai bună stabilizare a claparilor și cea mai înaltă performanță la coborâre dintre legăturile tehnice. Elastic Response System, cu o elasticitate de 12 mm, asigură o flexibilitate naturală a schiului. Magneto Heel Flap System oferă 5 moduri de mers (Plat; + 27,5 mm; +30 mm; +44 mm; +49 mm), care pot fi selectate și stabilizate cu ușurință cu un sistem de magnet.
Însă FREERAIDER 16 este mult mai mult decât un FREERAIDER: pe lângă binecunoscutul FREERIDE SPACER (COD: AL09), include și RAIDER TOE SHIM (COD: AL12) care reduce căderea (cu 4 mm) între vârf și toc și face legatura și mai plată pentru cele mai bune senzații de freeride.

SCHIURI IDEALE:
1200 – 1900 gr
95 – 120 mm

Materiale: Aliaje de aluminiu, oțel inoxidabil, POM
DIN: 9-16
Reglare: 25 mm
Frana de schi: 97, 102, 108, 120 mm
Mod de mers: plat, +27,5, +30, +44, + 49 mm
Freeride Spacer inclus
AL12 Raider Toe Shim Inclus

Specificații

Greutate

Material

, ,

Din

Ajustare lungime

Utilizare

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Legaturi schi de tura ATK Freerider 16”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *