Reduceri!

Legaturi schi de tura ATK Raider 13 EVO – 108 mm

Original price was: 2.995,00 lei.Current price is: 2.396,00 lei.

Momentan indisponibilEAN: 8055719730665

Momentan indisponibil

Descriere

Legaturi schi de tura ATK Raider 13 – 108 mm – Gama Raider este complet reproiectată și prezintă o nouă serie de legături care afișează cele mai bune tehnologii ATK Bindings aplicate categoriei Free Touring.

Raider nu sunt doar legături, ele sunt o operă de artă a ATK Bindings: un design futurist pentru performanțe remarcabile.

Principala noutate este piesa de calcai care este dotata cu frana automata de schi si inlocuieste mecanismul manual cu buton, activat acum prin rotirea capului piesei de calcai. Al doilea, este piesa revoluționară pentru degete, care are valori de eliberare reglabile și oferă o adaptabilitate perfectă la propriul stil de schi.

Caracteristici legaturi schi de tura ATK Raider 13 – 108 mm:

Easy Entry System: noua geometrie a elementelor părților degetelor de la picior, care face ca pasul să fie ușor și încrezător cu orice clapari tech disponibili pe piață, chiar și în cazul tălpilor uzate.

SNOW PACK PROOF SYSTEM: fără adunarea zăpezii sub partea degetului de la picior, chiar și cu mai multe tranziții în sus/coborâre. De asemenea, evită încărcările de zăpadă pe vârful piciorului, oferind o ușurință perfectă în orice moment.

UHV System (Up-hill Hardness Variator): sistem care permite modificarea durității de blocare în sus a părții degetului de la picior. Compensează uzura inserției vârfului claparilor de-a lungul anilor, oferă o forță de blocare adecvată pentru fiecare utilizator și reduce presiunile asupra mecanismului de blocare.

CAM RELEASE SYSTEM: sistem exclusiv care oferă cea mai stabilă performanță de coborâre de pe piață, o eliberare extrem de precisă și cea mai moale blocare a călcâiului din industrie.

ELASTIC RESPONSE SYSTEM: un sistem elastic de alunecare (14 mm de elasticitate) aplicat pe partea călcâiului pentru a asigura flexiunea naturală a schiului (și în cazul săriturilor/compresiillor mari), îmbunătățește performanța de eliberare a legăturii atunci când legatura este solicitată, reduce presiune asupra sistemului de legaturi la clăpari.

Magneto Heel Flaps oferă 3 moduri diferite de mers.

Slotul pentru coltari încorporat asigură inserarea perfectă a oricărei dimensiuni de coltari ATK Bindings.

O PLACĂ DE REGLARE de 25 mm integrată în partea călcâiului pentru a asigura o reglare rapidă în cazul înlocuirii claparilor.

Sistemul de eliberare de pe partea călcâiului oferă un interval de reglare de la 5 la 13, atât lateral (Mz), cât și vertical (My).

PIESĂ LA VARF DE AJUSTARE A ELIBERĂRII: Setările reglabile ale eliberării călcâiului sunt acum disponibile pentru partea degetelor de la picior. Noua parte a vârfului de la ATK Bindings are setări de eliberare reglabile și, combinată cu piesa de călcâi, oferă o stabilitate de top.

AUTOMATIC BRAKE SYSTEM: Un sistem inovator extraordinar care nu necesită acțiuni suplimentare pentru activarea frânei de schi din spate. Mecanismul este setat automat și prin trecerea de la modul de urcare la modul de coborâre, frâna de schi este activată fără nicio acțiune suplimentară.

SCHIURI IDEALE:
80 – 120 mm
1000 – 1700 gr
Utilizator 50 – 110 kg

Greutate: 370 g
Materiale Alu 7075, POM, Otel inoxidabil
DIN: 5-13
Ajustare lungime: +/- 25 mm
Frână de schi: 108 mm
Moduri de mers: plat, +35 mm, +49 mm

Specificații

Ajustare lungime

Greutate

Material

Tip

Din

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Legaturi schi de tura ATK Raider 13 EVO – 108 mm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *