product

Reduceri de sezon pana la -61% Camping Alpinism si Escalada Imbracaminte Barbati Imbracaminte Femei Incaltaminte Barbati Incaltaminte Femei
Beal Sistem de rapel recuperabil Beal Escaper Sistem de rapel recuperabil Beal Escaper Escaper este un sistem de rapel recuperabil ce permite coborarea pe un singur fir de coarda. Acest sistem unic in felul sau se poate utiliza cu orice diametru de coarda, incepand de la 7,3 mm si cu lungimi pana la 80 m, cu conditia ca frecarile sa fie minime.Coarda de rapel trebuie tinuta sub tensiune cu echivalentul unei greutati de 10 kg. O eliberare totala a tensiunii determina o alunecare de numai cativa centimetri si este nevoie de cel putin 50 cm de alunecare pentru a elibera sistemul.Inainte de a utiliza ESCAPER pentru prima data, trebuie sa va familiarizati cu functionarea in conditii de siguranta perfecte.Utilizari: alpinism, escalada, canioning, schi-alpinism etc.Tratament Water Repellent. 10836 $156 Alpin Expe Nou momentan indisponibil
toate categoriile

Sistem de rapel recuperabil Beal Escaper

Cod produs: BLESC
Alte produse marca
Beal
Beal
Escaper este un sistem de rapel recuperabil ce permite coborarea pe un singur fir de coarda. Acest sistem unic in felul sau se poate utiliza cu orice diametru de coarda, incepand de la 7,3 mm si cu lungimi pana la 80 m, cu conditia ca frecarile sa fie minime.
Coarda de rapel trebuie tinuta sub tensiune cu echivalentul unei greutati de 10 kg. O eliberare totala a tensiunii determina o alunecare de numai cativa centimetri si este nevoie de cel putin 50 cm de alunecare pentru a elibera sistemul.
Inainte de a utiliza ESCAPER pentru prima data, trebuie sa va familiarizati cu functionarea in conditii de siguranta perfecte.
Utilizari: alpinism, escalada, canioning, schi-alpinism etc.
Tratament Water Repellent.

Clic aici
momentan indisponibil
Produsul nu este disponibil momentan la furnizor.
Garantie: 3 ani
156,00 LEI
  • Caracteristici
  • Review-uri
  • Video
  • Documente atasate
Greutate 90 g
Material poliamida si dyneema
Rezistenta 1800 kg
Garantie 3 ani
Certificare CE EN 795B
Poate te intereseaza si ...