Informații transport

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii.

Taxele de transport pentru comanda dumneavoastra vor fi calculate dupa finalizarea comenzii in functie de metoda de plata aleasa, dar si de valoarea si greutatea coletului.

Curierat rapid

Expedierea coletelor prin curierat rapid este asigurata de SC FAN COURIER SRL.

Coletele expediate prin FAN COURIER sunt sigilate si asigurate pe toata durata transportului, pana la livrare.

Ridicarea de la sediul ALPIN EXPE

Produsele se pot ridica de la sediul ALPIN EXPE, de Luni pana Vineri, intre orele 10:00 si 18:00, de catre client sau o persoana imputernicita de acesta.

Promotia “Transport Gratuit pentru comenzi de peste 300 lei” se aplica comenzilor de minim 300 lei (TVA inclus ).Livrarea se face doar prin curierat rapid in aria de acoperire Fan Courier. In cazul adreselor care nu sunt in aria de acoperire Fan Courier se platesc kilometri suplimentari de la cel mai apropiat punct Fan Courier pana la adresa de livrare.

Termenul de livrare nu este garantat, prin urmare, in functie de volumul comenzilor, sau al altor factori externi (ex:sarbatorile legale, zilele declarate nelucratoare, calamitati naturale) acest termen se poate prelungi.

Alpin Expe nu are obligatia de livra comenzile intr-un termen anume si nici nu poate fi trasa la raspundere pentru livrarea peste un termen anume al comenzilor, chiar daca acest lucru este solicitat de catre client in detaliile comenzii plasate.

Pentru livrarea coletului sambata, se percepe o taxa extra de 7 lei cu TVA inclus, taxa impusa de Fan Courier.

Taxele de transport sunt suportate de catre client, astfel:

Dacă plata este efectuată prin card bancar sau virament costul de transport este de 14 RON cu TVA inclus. 

Dacă plata este efectuată prin ramburs la livrare, costul de transport este de 21 RON cu TVA inclus.

Tarifele de mai sus sunt valabile in aria de acoperire FAN CURIER.

Preturile includ TVA si vor fi actualizate in functie de evolutia inflatiei, pretul carburantilor si cursul leu/euro.