Despre noi

Povestea Alpin Expe apare la începutul anilor 90, când fondatorul companiei, Viorel Lascu, mânat de dorința de a întemeia în România o școală de speologie modernă, a întemeiat alături de parteneri din Franța, Spelemat.

Spelemat, la bază școală de speologie, a început să importe echipamente de cea mai bună calitate pentru a susține performanța speologică, ulterior orientându-se și către alte domenii: alpinism, escaladă, camping, trekking, canyoning, rafting, alpinism utilitar, lucru la înălțime, salvări și intervenții speciale, parcuri de aventură și amenajări de peșteri.

În 2002 din Spelemat s-a desprins Alpin Expe, magazinul de outdoor care comercializează echipamente montane.

Odată cu dezvoltarea tehnologiei, compania noastră a început să ia avânt, era e-commerce-ului oferindu-ne posibilitatea să susținem aventurierii din toate colțurile țării.

Astăzi magazinul nostru are două locații fizice, în Oradea și Cluj-Napoca și un magazin online, deservind mii de clienți din toată România.

Misiunea noastră este să fim prima opțiune a iubitorilor de sporturi outdoor în achiziționarea echipamentului specializat.

Alpin Expe este în prezent importator oficial și reprezentant în România pentru branduri precum: ORTOVOX, CAMP, TURBAT, EDERILD, MOUNTAIN EQUIPMENT, OCUN, BEAL, CLIMBING TEHNOLOGY, TSL OUTDOOR, ADVENTURE MENU.