product
Beal Crashpad Double Air Bag Beal Crashpad Double Air Bag Beal CrashPad Double Air Big este facut din 3 straturi de spuma care are o capacitate foarte mare de absortie pastrandu-si forma in orice conditii. Materialul exterior este 100% polyester avand colturile intarite. Usor de indoit in 2, double air big beneficiaza de 3 moduri de transport: maner; banduliera; bretele de rucsac. Double air big beneficiaza de Verso Concept care permite sa alegi partea pe care sa aterizezi in functie de inaltimea peretelui. Marimea sa, Verso concept si cele 3 modalitati de transport fac din acesta un produs exceptional.Puncte tari:- triplul strat din spumasi permite o cadere de la o inaltime convenabila;- colturi intarite;- maner simplu care se poate transforma in bretele de rucsac. 4269 $910 Alpin Expe Nou la comanda

Crashpad Double Air Bag Beal

Cod produs: BERE2.col
Alte produse marca
Beal
Beal
CrashPad Double Air Big este facut din 3 straturi de spuma care are o capacitate foarte mare de absortie pastrandu-si forma in orice conditii. Materialul exterior este 100% polyester avand colturile intarite. Usor de indoit in 2, double air big beneficiaza de 3 moduri de transport: maner; banduliera; bretele de rucsac. Double air big beneficiaza de Verso Concept care permite sa alegi partea pe care sa aterizezi in functie de inaltimea peretelui. Marimea sa, Verso concept si cele 3 modalitati de transport fac din acesta un produs exceptional.

Puncte tari:
- triplul strat din spuma  permite o cadere de la o inaltime convenabila;
- colturi intarite;
- maner simplu care se poate transforma in bretele de rucsac.

ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT
la comanda
Produs disponibil doar la comanda de la producator. Va vom contacta pentru a va comunica disponibilitatea si termenul de livrare.
910,00 LEI
  • Caracteristici
  • Review-uri
  • Tehnologii
Greutate 5300 g
Dimensiuni 130×100 cm
Grosime 100 mm
Poate te intereseaza si ...