product
Primus Kit Eta Power MultiFuel Primus Kit Eta Power MultiFuel Primus Imbunatateste-ti arzatorul cu gas la un arzator policarburant. Acest kit este o imbunatatire pentru cei care au deja arzatorul Gravity EF, dar tot odata le place si varianta de a utiliza combustibil lichid, gaz alb, petrol, chiar si kerosen in situatii de urgent. Kit-ul are o sticla de 0.6 L pentru combustibil, ErgoPump, o unealta multifunctionala cu un ac pentru curatat, capac pentru combustibil si duza. Este inclusa si o geanta parctica pentru depozitare. 2465 $315 Alpin Expe Nou la comanda

Kit Eta Power MultiFuel Primus

Cod produs: 737370
Alte produse marca
Primus
Primus
Imbunatateste-ti arzatorul cu gas la un arzator policarburant. Acest kit este o imbunatatire pentru cei care au deja arzatorul Gravity EF, dar tot odata le place si varianta de a utiliza combustibil lichid, gaz alb, petrol, chiar si kerosen in situatii de urgent. Kit-ul are o sticla de 0.6 L pentru combustibil, ErgoPump, o unealta multifunctionala cu un ac pentru curatat, capac pentru combustibil si duza. Este inclusa si o geanta parctica pentru depozitare.


ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT
la comanda
Produs disponibil doar la comanda de la producator. Va vom contacta pentru a va comunica disponibilitatea si termenul de livrare.
315,00 LEI
  • Caracteristici
  • Review-uri
Greutate 236 g
Volum 0.35 l
Tip Aragaze camping