product

Reduceri de sezon pana la -61% Camping Alpinism si Escalada Imbracaminte Barbati Imbracaminte Femei Incaltaminte Barbati Incaltaminte Femei
Ortovox Jacheta Ortovox Swisswool Dufour Anorak Jacheta Ortovox Swisswool Dufour Anorak Jacheta Ortovox Swisswool Light Pure Dufour Anorak beneficiaza de o izolatie tehnica si usoara, cu un raport de greutate-caldura excelent. Datorita umpluturii Swisswool din lana merino de 60g/m², aceasta jacheta alpina poate fi comprimata usor pentru a ocupa cat mai putin spatiu.Jacheta Ortovox Dufour este rezistenta la apa si vant datorita materialului exterior din poliamida micro ripstop Toray. Daca incepi sa transpiri in timpul ascensiunilor, lana Swisswool iti tine de cald chiar si cand e uda, si este un excelent regulator de umiditate.Croiul ergonomic, tivul si mansetele elastice asigura un fit perfect si suficienta libertate de miscare. In buzunarul de la piept poti stoca mici lucruri necesare.Detalii:1 buzunar frontale la pieptGluga elasticaCroi ergonomicMansete elasticeTiv elasticRaport greutate-izolatie excelent (60 g/ m2)Material Micro Ripstop: Respirabil ( 10,000 g / m² / 24 h) si rezistent la abraziuni (sigt;20.000 cicluri de abraziuni in testul Martindale)Rezistent la vantRezistent la apaTine de cald chiar si cand e uda (management termic si al umezelii superior umpluturii sintetice si a pufului)Poate absorbi si elimina cantitati mari de umezealasi Greutate: 246 gCroi relaxatMaterial: Exterior 100% poliamidaUmplutura: 88 % lana virgina (SWISSWOOL) + 12 % polilactida(poliester produs din resurse regenerabile) 60 g/ m² 11631 $489 Alpin Expe Nou momentan indisponibil
toate categoriile

Jacheta Ortovox Swisswool Dufour Anorak

Cod produs: 61126
Alte produse marca
Ortovox
Ortovox
Jacheta Ortovox Swisswool Light Pure Dufour Anorak beneficiaza de o izolatie tehnica si usoara, cu un raport de greutate-caldura excelent. Datorita umpluturii Swisswool din lana merino de 60g/m², aceasta jacheta alpina poate fi comprimata usor pentru a ocupa cat mai putin spatiu.

Jacheta Ortovox Dufour este rezistenta la apa si vant datorita materialului exterior din poliamida micro ripstop Toray. Daca incepi sa transpiri in timpul ascensiunilor, lana Swisswool iti tine de cald chiar si cand e uda, si este un excelent regulator de umiditate.

Croiul ergonomic, tivul si mansetele elastice asigura un fit perfect si suficienta libertate de miscare. In buzunarul de la piept poti stoca mici lucruri necesare.

Detalii:

1 buzunar frontale la piept
Gluga elastica
Croi ergonomic
Mansete elastice
Tiv elastic
Raport greutate-izolatie excelent (60 g/ m2)
Material Micro Ripstop: Respirabil ( 10,000 g / m² / 24 h) si rezistent la abraziuni (>20.000 cicluri de abraziuni in testul Martindale)
Rezistent la vant
Rezistent la apa
Tine de cald chiar si cand e uda (management termic si al umezelii superior umpluturii sintetice si a pufului)
Poate absorbi si elimina cantitati mari de umezeala 

Greutate: 246 g
Croi relaxat
Material: Exterior 100% poliamida
Umplutura: 88 % lana virgina (SWISSWOOL) + 12 % polilactida(poliester produs din resurse regenerabile) 60 g/ m²
Clic aici
Marime:
ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT
Acest produs nu mai face
parte din oferta noastra
  • Caracteristici
  • Review-uri
  • Tehnologii
Greutate 246 g
Material exterior 100% Poliamida
Material interior 88 % lana virgina (SWISSWOOL®) + 12 % Polilactida(poliester produs din resurse regenerabile)
Respirabilitate 10.000 gm / 24h