product

Reduceri de sezon pana la -61% Camping Alpinism si Escalada Imbracaminte Barbati Imbracaminte Femei Incaltaminte Barbati Incaltaminte Femei
Ortovox Tricou Ortovox 150 Merino Cool Clean 2018 Tricou Ortovox 150 Merino Cool Clean 2018 Tricoul Ortovox 150 Merino Cool Clean este o combinatie placuta intre un material hibrid, lana Merino si fibra Tencel, si o constructie curata, in culori foarte placute.Combinatia de fibre de lana Merino si Tencel este caracterizata prin extra comfort si tripla actiune de racorire.Lana Merino este un material care se simte excelent pe piele, cu efect de neutralizare a mirosurilor, si reglaj a temperaturii si umiditatii. Este suficient sa lasi tricoul la aerisit, iar orice miros va disparea instantaneu.Tencel este o fibra de celuloza naturala obtinuta din lemn de eucalipt, cu o umiditate ridicata de 13 %, avand astfel suprafata moale si hydrofilica (capabilitate de a interactiona cu apa). Te vei putea bucura de senzatia de uscat si racoros fara a se simti umed. Un alt avantaj al Tencel-ului vine din capacitatea acestuia de a se racori. Acest efect rezulta din capacitatea acestuia de a retine multa apa si de a se usca repede. Rata de absortie este de 50% si se usuca de 2 ori mai repede decat polyesterul. Fibra naturala Tencel are capacitate de racorire de sine statatoare, fara a fi nevoie de adaugare a chimicalelor pentru a obtine efectul de racorire.Fibra de Tencel are o suprafata moale si este mult mai putin iritant decat bumbacul.Numele fibrei de Tencel este format din tenacitate+celuloza. 10340 $178 Alpin Expe Nou stoc limitat
toate categoriile

Tricou Ortovox 150 Merino Cool Clean 2018

Cod produs: 88028
Alte produse marca
Ortovox
Ortovox
Tricoul Ortovox 150 Merino Cool Clean este o combinatie placuta intre un material hibrid, lana Merino si fibra Tencel, si o constructie curata, in culori foarte placute.

Combinatia de fibre de lana Merino si Tencel este caracterizata prin extra comfort si tripla actiune de racorire.

Lana Merino este un material care se simte excelent pe piele, cu efect de neutralizare a mirosurilor, si reglaj a temperaturii si umiditatii. Este suficient sa lasi tricoul la aerisit, iar orice miros va disparea instantaneu.

Tencel este o fibra de celuloza naturala obtinuta din lemn de eucalipt, cu o umiditate ridicata de 13 %, avand astfel suprafata moale si hydrofilica (capabilitate de a interactiona cu apa). Te vei putea bucura de senzatia de uscat si racoros fara a se simti umed. Un alt avantaj al Tencel-ului vine din capacitatea acestuia de a se racori. Acest efect rezulta din capacitatea acestuia de a retine multa apa si de a se usca repede. Rata de absortie este de 50% si se usuca de 2 ori mai repede decat polyesterul.

Fibra naturala Tencel are capacitate de racorire de sine statatoare, fara a fi nevoie de adaugare a chimicalelor pentru a obtine efectul de racorire.
Fibra de Tencel are o suprafata moale si este mult mai putin iritant decat bumbacul.

Numele fibrei de Tencel este format din tenacitate+celuloza.
Clic aici
Marime:
Acest produs nu mai face
parte din oferta noastra
  • Caracteristici
  • Review-uri
  • Tehnologii
Greutate 155 g
Material 52 % Lana Virgina (Merino) , 48 % Lyocell (Tencel)
Poate te intereseaza si ...