product

Reduceri de sezon pana la -61% Camping Alpinism si Escalada Imbracaminte Barbati Imbracaminte Femei Incaltaminte Barbati Incaltaminte Femei
Millet Bocanci de iarna Millet Everest Summit GTX Men Bocanci de iarna Millet Everest Summit GTX Men Cand vorbim despre expeditii, Everest GTX este un bocanc de expeditie, care a urcat toate varfurile de peste 8000 metri.si De asemenea au fost utilizati si in expeditii la cei doi poli, iar astazi echipeaza majoritatea expeditiilor himalayene.Gheata pentru conditii extreme ( izotermie -60 grade C ), cu exterior semirigid si parazapada integrata din Gore-Tex Top Dry si Kevlar Kefal, gheata interioara detasabila din material aluminizat, talpa Vibram Marmolada compatibila cu coltari. 1521 $3.875 Alpin Expe Nou la comanda
toate categoriile

Bocanci de iarna Millet Everest Summit GTX Men

Cod produs: MIG1260
Alte produse marca
Millet
Millet
Cand vorbim despre expeditii, Everest GTX este un bocanc de expeditie, care a urcat toate varfurile de peste 8000 metri.
 De asemenea au fost utilizati si in expeditii la cei doi poli, iar astazi echipeaza majoritatea expeditiilor himalayene.
Gheata pentru conditii extreme ( izotermie -60 grade C ), cu exterior semirigid si parazapada integrata din Gore-Tex Top Dry si Kevlar Kefal, gheata interioara detasabila din material aluminizat, talpa Vibram Marmolada compatibila cu coltari.
Marime:
ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT
la comanda
Produs disponibil doar la comanda de la producator. Va vom contacta pentru a va comunica disponibilitatea si termenul de livrare.
3.875,00 LEI
  • Caracteristici
  • Review-uri
  • Tehnologii
Talpa Vibram
Greutate 1330 g / bocanc
Talpa interioara Spuma EVA
Membrana Gore-Tex
Tip Bocanci de expeditie