product
Millet Bocanci de iarna Millet Everest Summit GTX Men Bocanci de iarna Millet Everest Summit GTX Men Cand vorbim despre expeditii, Everest GTX este un bocanc de expeditie, care a urcat toate varfurile de peste 8000 metri.si De asemenea au fost utilizati si in expeditii la cei doi poli, iar astazi echipeaza majoritatea expeditiilor himalayene.Gheata pentru conditii extreme ( izotermie -60 grade C ), cu exterior semirigid si parazapada integrata din Gore-Tex Top Dry si Kevlar Kefal, gheata interioara detasabila din material aluminizat, talpa Vibram Marmolada compatibila cu coltari. 1521 $3.875 Alpin Expe Nou la comanda

Bocanci de iarna Millet Everest Summit GTX Men

Cod produs: MIG1260
Alte produse marca
Millet
Millet
Cand vorbim despre expeditii, Everest GTX este un bocanc de expeditie, care a urcat toate varfurile de peste 8000 metri.
 De asemenea au fost utilizati si in expeditii la cei doi poli, iar astazi echipeaza majoritatea expeditiilor himalayene.
Gheata pentru conditii extreme ( izotermie -60 grade C ), cu exterior semirigid si parazapada integrata din Gore-Tex Top Dry si Kevlar Kefal, gheata interioara detasabila din material aluminizat, talpa Vibram Marmolada compatibila cu coltari.
Marime:
ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT
la comanda
Produs disponibil doar la comanda de la producator. Va vom contacta pentru a va comunica disponibilitatea si termenul de livrare.
3.875,00 LEI
  • Caracteristici
  • Review-uri
  • Tehnologii
Talpa Vibram
Greutate 1330 g / bocanc
Talpa interioara Spuma EVA
Membrana Gore-Tex
Tip Bocanci de expeditie