product

Reduceri de sezon pana la -61% Camping Alpinism si Escalada Imbracaminte Barbati Imbracaminte Femei Incaltaminte Barbati Incaltaminte Femei
Camp Rucsac pliabil Camp Phantom 2.0 Rucsac pliabil Camp Phantom 2.0 Rucsac pliabil Camp Phantom 2.0si - Phantom 2.0 se bazeaza pe conceptia geniala a celui mai bine vandut pachet Phantom, care a devenit un succes instantaneu pentru echipamemt superusor, excursii intense precum bagging-ul de varf, trail running si trasee lungi de rock alpin. Phantom 2.0 este un rucsac de vârf perfect pentru excursii de escaladă de mai multe zile sau drumeții lungi alpine, unde este folosita imbracamintea in straturi. Când nu este folosit, Phantom 2.0 se ambalează în propriul buzunar intern, care poate fi apoi transportat în jurul taliei sau în capacul unui rucsac mai mare.Compartimentul principal este de 15 litri, iar noul buzunar cu fermoar frontal adaugă 3 litri suplimentari pentru un total de 18 litri. Imbracamintea suplimentara si echipamentul poate fi depozitat in buzunarele laterale din plasa si in buzunarele mici de pe bretele si cureaua din talie.Cnetura din talie si chinga de la piept, pastreaza linia minimalista, foarte importanta mai ales cand e folosit impreuna cu un ham.Cordelina de pe partea frontala a rucsacului, ajuta la compresia incarcaturii rucsacului sau poate fi folosita la depozitarea echipamentului. Chinga pentru bete de treking, elemente reflectorizante, compatibil sistem de hidratare.Detalii:- Se impacheteaza în propriul buzunar intern, care poate fi apoi transportat în jurul taliei sau în capacul unui rucsac mai mare.- Material usor si rezistent.- Compartimentul principal este de 15 litri, iar noul buzunar cu fermoar frontal adaugă 3 litri suplimentari pentru un total de 18 litri.- 2 buzunare laterale din plasa.- Buzunare mic din plasa pe breteaua stanga, buzunar din plasa, cu fremaor, pe cetura din talie.- Spatele din plasa 3D pentru o mai buna respizabilitate si protectie.- Bretele ventilate din plasa.- Sistem de ajustare a greutatii din talie.- Chinga pentru bete telescopice.- Cordelina de pe partea frontala a rucsacului, ajuta la compresia incarcaturii rucsacului sau poate fi folosita la depozitarea echipamentului. - Elemente refelcorizante.- Compatibil cu sistem de hidratare 12316 $225 Alpin Expe Nou momentan indisponibil
toate categoriile

Rucsac pliabil Camp Phantom 2.0

Cod produs: 233
Alte produse marca
Camp
Camp
Rucsac pliabil Camp Phantom 2.0  - Phantom 2.0 se bazeaza pe conceptia geniala a celui mai bine vandut pachet Phantom, care a devenit un succes instantaneu pentru echipamemt superusor, excursii intense precum bagging-ul de varf, trail running si trasee lungi de rock alpin.

Phantom 2.0 este un rucsac de vârf perfect pentru excursii de escaladă de mai multe zile sau drumeții lungi alpine, unde este folosita imbracamintea in straturi. Când nu este folosit, Phantom 2.0 se ambalează în propriul buzunar intern, care poate fi apoi transportat în jurul taliei sau în capacul unui rucsac mai mare.
Compartimentul principal este de 15 litri, iar noul buzunar cu fermoar frontal adaugă 3 litri suplimentari pentru un total de 18 litri. Imbracamintea suplimentara si echipamentul poate fi depozitat in buzunarele laterale din plasa si in buzunarele mici de pe bretele si cureaua din talie.
Cnetura din talie si chinga de la piept, pastreaza linia minimalista, foarte importanta mai ales cand e folosit impreuna cu un ham.
Cordelina de pe partea frontala a rucsacului, ajuta la compresia incarcaturii rucsacului sau poate fi folosita la depozitarea echipamentului.
Chinga pentru bete de treking, elemente reflectorizante, compatibil sistem de hidratare.

Detalii:
- Se impacheteaza în propriul buzunar intern, care poate fi apoi transportat în jurul taliei sau în capacul unui rucsac mai mare.
- Material usor si rezistent.
- Compartimentul principal este de 15 litri, iar noul buzunar cu fermoar frontal adaugă 3 litri suplimentari pentru un total de 18 litri.
- 2 buzunare laterale din plasa.
- Buzunare mic din plasa pe breteaua stanga, buzunar din plasa, cu fremaor, pe cetura din talie.
- Spatele din plasa 3D pentru o mai buna respizabilitate si protectie.
- Bretele ventilate din plasa.
- Sistem de ajustare a greutatii din talie.
- Chinga pentru bete telescopice.
- Cordelina de pe partea frontala a rucsacului, ajuta la compresia incarcaturii rucsacului sau poate fi folosita la depozitarea echipamentului.
- Elemente refelcorizante.
- Compatibil cu sistem de hidratare
Clic aici
momentan indisponibil
Produsul nu este disponibil momentan la furnizor.
265,00 LEI
225,00 LEI
  • Caracteristici
  • Review-uri
Greutate 272 g
Volum 15 l
Material Polyamida
Tip Oras
Dimensiuni impachetat 13 x 20 cm
Tip Escalada
Tip Hiking
Tip Alpin