Capsule aminoacizi BCAA GU

125,00 lei

În stocEAN: 769493101488

Livrare gratuită pentru comenzile peste 300 RON!

Descriere

Capsule aminoacizi BCAA GU – Când vă forțați în timpul antrenamentului șau al curselor, mușchii dvs. au nevoie de un aport sporit de aminoacizi cu lanț ramificat (BCAA) pentru a-i proteja de daune și pentru a ajuta la reconstrucție. Capsulele BCAA pot ajuta la menținerea clarității mentale, la promovarea recuperării musculare și la îmbunătățirea creșterii musculare în timp ce vă depășiți limitele. Fiecare capsulă oferă un raport de 4:1:1 dintre cele trei BCAA (L-Leucină, L-Valină și L-Isoleucină) pentru a ajuta la promovarea refacerii musculare împreună cu vitaminele B care pot ajuta la facilitarea metabolismului aminoacizilor și a producerii de energie în timpul exercițiilor fizice.

FĂRĂ GLUTEN
FĂRĂ LACTATE
VEGAN
TESTAT PENTRU SUBSTANȚE INTERZISE

CE SUNT BCAAs?
Aminoacizii sunt elementele de bază ale proteinelor, iar proteinele alcătuiesc structura corpului, inclusiv mușchii. Aminoacizii fie sunt produși în organism („neesențiali”), fie trebuie să fie furnizați din dietă („esențiali”). BCAA sunt aminoacizi esențiali, ceea ce înseamnă că nu sunt fabricați în organism, dar constituie mai mult de o treime din proteina găsită în țesutul muscular uman. Sursele alimentare bogate de BCAA pot include lactate, ouă, carne, carne de pasăre și pește.

CINE POATE LUA BCAAs?
Acest produs este destinat tuturor celor care doresc să-și susțină în continuare eforturile de energie și de recuperare. BCAA-urile acționează ca o sursă suplimentară de energie pentru mușchii care lucrează, susțin recuperarea musculară, stimulează imunitatea și vă ajută să obțineți mai mult din antrenamente. Acesta este, de asemenea, un produs grozav pentru sportivul vegan sau vegetarian care nu consumă proteine ​​animale.

CÂT TREBUIE SĂ IAU?
Doar 1500 mg (2 capsule) pot îmbunătăți repararea musculară și pot preveni degradarea musculară. Vă recomandăm 2-4 capsule înainte, la fiecare 3-4 ore în timpul și/sau imediat după exercițiu pentru cele mai bune rezultate.

POT IAU BCAAS ÎN TIMPUL EXERCIȚIULUI?
Da! Împreună cu BCAA-urile găsite în celelalte produse GU, 2-4 capsule de BCAA la fiecare 3-4 ore în timpul exercițiilor fizice vă poate ajuta să vă protejați mușchii de leziuni și poate duce la mai puține dureri musculare în urma unei activități intense sau prelungite. Ne place să ne gândim la ele ca la o poliță de asigurare a mușchilor.

Cele de mai sus nu sunt indicatii de servire, produsul se consuma pe propria raspundere.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Capsule aminoacizi BCAA GU”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *