Reduceri!

Ancora zapada DMM Deadman

Prețul inițial a fost: 289,00 lei.Prețul curent este: 259,00 lei.

În stocEAN: 5031290101189

Livrare gratuită pentru comenzile peste 300 RON!

Descriere

Ancora zapada DMM Deadman – În timpul iernii, există momente în care singurul lucru în care se poate fixa o ancoră este zăpada însăși.

Deadman vă permite să profitați la maximum de acest mediu și îmbunătățește asigurarea clasică cu piolet prin crearea unei suprafețe mai mari care crește rezistența la tragerea de plasare. Folosit în golașele de zăpadă și sub cornișele de sus, Deadman creează protecție din nimic și oferă siguranță în cele mai nesigure locuri.

CARACTERISTICI
Suprafața mare a lui Deadman opune rezistență la tragerea prin zăpadă mai eficient decât un piolet. Acest lucru îl face cea mai bună opțiune în condiții de zăpadă moale, unde aproape nimic altceva nu ar oferi siguranță.

Deadman dispune de găuri care reduc greutatea, păstrând în același timp performanța în condiții de zăpadă marginală. Acest lucru înseamnă că Deadman nu te va împovăra pe munte, acolo unde ar putea fi diferența între a avea ceva protecție și a nu avea deloc.

O zonă din oțel inoxidabil protejează Deadman de deteriorare atunci când îl lovești cu ciocanul în zăpadă și rezistă la coroziunea provocată de mediul umed al iernii.

O buclă din sârmă de oțel permite ca Deadman să fie îngropat adânc sub zăpadă, păstrând în același timp un punct de fixare accesibil și puternic.

Greutate: 360g
Certificare: QAP74

Specificații

Tip

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ancora zapada DMM Deadman”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *