Cutit cu amnar Light My Fire FireKnife Bio

175,00 lei

În stoc
Golește

Livrare gratuită pentru comenzile peste 300 RON!

Descriere

Cutit cu amnar Light My Fire FireKnife Bio – Cuțitul FireKnife, frumos lucrat, este fabricat în, din și de către Suedia. Un amestec de bioplastic produs în mod sustenabil, care combină fibre de coajă de nucă de cocos, creează o experiență magnifică a texturii, aspect și miros natural.

Lama din oțel inoxidabil Sandvik este din oțel reciclat în proporție de 80%: tot ce aveți nevoie, fie că tăiați frânghii, radeți lemne sau tăiați mere pentru copii. Mânerul deține un amnar suedez rezistent la orice vreme: până la 3000 de scântei la 5400°F/3000°C. Aprindeți focuri, aprindeți sobe cu gaz, pregătiți mese, includeți întreaga familie și redescoperiți abilități străvechi cu acest fantastic instrument multifuncțional. Durabilitate fiabilă într-un design atemporal.

Coloana vertebrală a cuțitului este creată la un unghi precis conceput pentru a se asigura că fiecare lovitură a amnarului produce un număr maxim de scântei concentrate. Pentru stângaci: baza lamei, cea mai apropiată de mâner, creează scântei cu același efect.

Dimensiuni: 220x45x35 mm
Greutate: 119 g

Specificații

Culoare

,

Numar functii

Tip

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cutit cu amnar Light My Fire FireKnife Bio”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *