Oala Primus Trek Pot 1 L

EAN: 7330033909975

Descriere

Oală Primus Trek Pot 1 L, durabilă și ușoară, creată pentru bucătarii în aer liber care doresc să își ducă gătitul la următorul nivel. Perfectă pentru porții mai mici sau combinat cu oală de 1 litru pentru gătit mai avansat.

Oala este fabricată din aluminiu anodizat dur, care conduce bine căldura. Are un strat antiaderent ceramic pentru gătit și curățare mai ușoară. Fundul puțin mai gros în comparație cu părțile laterale ale vasului contribuie la o temperatură mai uniformă pe întreaga suprafață a vasului și minimizează riscul de ardere a mâncării. Baza are, de asemenea, un model spiralat pentru a asigura un transfer optim al căldurii și aderență pe suportul de oală al aragazului.

Tigaia inclusă, de asemenea fabricată din aluminiu anodizat dur cu un strat antiaderent ceramic, funcționează și ca un capac. Sunt incluse două mânere, astfel încât atât oala, cât și tigaia pot fi folosite în același timp. Mânerul pentru oală blochează oala și tigaia într-o poziție compactă pentru ambalare.

Un aragaz Essential Trail cu un recipient de gaz de 230g (neincluse) se încadrează în oală pentru o unitate compactă în rucsac.

Material: Aluminiu anodizat dur, acoperire ceramică antiaderentă, PP-plastic, silicon
Diametru: 117 mm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Oala Primus Trek Pot 1 L”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *