Tigaie Primus Campfire Frying Pan Small

EAN: 7330033903966

Descriere

Tigaie Primus Campfire Frying Pan Small – Prăjește, sotează, albirează sau frige pe foc deschis sau pe aragaz de camping cu aceste tigăi din oțel inoxidabil.

Colectia Campfire de oale și tigăi oferă o gamă de ustensile de gătit și piese de servire din oțel inoxidabil care rezistă ani de zile la gătitul în aer liber și la utilizarea pe foc deschis.

Treci la următorul nivel de excelență gastronomică cu aceste tigăi care pot prăji perfect un file sau pot sota legume la camping, peste foc deschis sau pe aragazul de camping.

Fabricate din oțel inoxidabil de grad alimentar 18/8, aceste tigăi sunt dotate cu un fund din aluminiu pentru a asigura o distribuție optimă a căldurii în timpul gătitului. Un mâner metalic mare se ridică și se blochează când este utilizat, apoi se pliază ușor când este timpul să pleci acasă.

Când ai terminat, pur și simplu împachetează totul în sacul de bumbac inclus, pentru a te asigura că funinginea de la focul de tabără (sau resturile de mâncare) nu pătează restul echipamentului.

Dimensiunea mai mică, de 21 cm, prăjește, albirează și frige o varietate de alimente cu ușurință. Durabilă și construită din oțel inoxidabil 18/8, aceasta este finisată cu un fund placat cu aluminiu care asigură o distribuție uniformă a căldurii. Ambalarea este foarte simplă cu un mâner pliabil care se rabatează sub tigaie. Include și un sac de depozitare din bumbac.

Material: Oțel inoxidabil
Diametru: 210 mm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tigaie Primus Campfire Frying Pan Small”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *