Descriere
Mancare expeditie Trek N Eat Tocana de soia cu paste si ciuperci de padure – un pranz vegetarian, delicios, ideal pentru calatorii, drumetii, expeditii, camping si orice activitate in aer liber.
Ingrediente:
Paste 50% [faina de grau durum, albus de ou, sare], 16% proteina de soia (cu extract de malt prajit drept colorant), grasime vegetala, lactoza, faina integrala, sare de masa, smantana, telina, amidon modificat, morcovi, 1,5% ciuperci Champignon, proteina din lapte, extract de drojdie, rosii, agent de ingrosare: faina de Guar, mirodenii, pudra de ciuperci Porcini, maltodextrina, arome (cu telina), acidifiant: acid citric ;Sliperry Jack pudra, drojdie prad, zahar, sos de soia (boabe de soia, faina, sare), caramel.
Alergeni: oua, gluten, lactoza, lapte, telina, soia.
Instructiuni de preparare:
Umpleti punga pana la linia de umplere maxima (520 ml) cu apa fierbinte si amestecati bine. Inchideti punga si lasati continutul sa se inmoaie aprox. 8 minute .
Valori nutritionale medii pentru 100 g produs uscat:
kJ/kcal: 1568/387
Calorii : 619 kcal
Carbohidrati: 49,5 g/100 g
Continut: 160 g
Grasime: 11,3 g/100 g
Gluten: +
Lactoza:+
Proteine: 20,8 g/100g
Lactoza: +
Recenzii
Nu există recenzii până acum.