Ceas smartwatch Coros Pace 3 GPS Eliud Kipchoge Edition

1.339,00 lei

În stocEAN: 810005782814

Livrare gratuită pentru comenzile peste 300 RON!

Descriere

Ceas smartwatch Coros Pace 3 GPS Eliud Kipchoge Edition

Experimentați performanțe de neegalat, o durată de viață extinsă a bateriei și un confort fără compromisuri cu COROS PACE 3. Realizat la perfecțiune, această minune elegantă este concepută pentru a se integra perfect în rutina zilnică, în timp ce vă ridică la înălțimea călătoriei dvs. de fitness.

COROS PACE 3 este proiectat pentru a ține pasul cu stilul dvs. de viață dinamic. Cu o durată uimitoare de 38 de ore de utilizare continuă a GPS-ului și un număr impresionant de 24 de zile de utilizare zilnică, acest dispozitiv excepțional vă asigură că rămâneți energizat pentru mai mult timp, oriunde vă poartă aventurile.

Eliud Kipchoge Ediție specială
Nu există un alergător și un ambasador mai mare pentru sportul de alergare decât Eliud Kipchoge. Recordul său de realizări este de neegalat și a stabilit ștacheta pentru toți cei care îl urmează. Cu această ediție limitată a premiatului nostru COROS PACE 3, îi celebrăm legenda, moștenirea și visul.

GPS de ultimă generație
Un chipset de sateliți All Systems reproiectat, cu frecvență dublă opțională, vă va menține datele GPS precise, chiar și în cele mai dificile circumstanțe, cum ar fi orașele înalte sau în adâncul pădurii.

Mergeți la distanță și dincolo de ea
Cu o durată de viață mai lungă a bateriei de 38 de ore de urmărire GPS continuă sau 24 de zile de utilizare zilnică continuă, PACE 3 maximizează timpul petrecut la încheietura mâinii și minimizează timpul petrecut la încărcare.

Urmează-ți propriul traseu
Mergeți dincolo de cartierul dvs. și alergați cu încredere cu o suită de instrumente puternice, inclusiv navigația Breadcrumb și alertele Turn-by-Turn.

Ecran tactil Transflective Always On
Îmbunătățește vizibilitatea în lumina puternică a soarelui, cu un afișaj Always On Display și Night Mode pentru o citire ușoară, chiar și în întuneric.

Redare muzică
Descărcați și redați muzică MP3 direct de pe ceas și ascultați-o pe căștile sau difuzoarele Bluetooth.

Senzor optic de ritm cardiac de ultimă generație
Date precise privind ritmul cardiac, urmărirea somnului, SpO2 și detectarea uzurii.

– Confortabil, ușor, durabil: Cu un corp ultraușor și elegant de 11,7 mm și o greutate de 30 g (cu bandă de nailon), ceasul GPS sport COROS PACE 3 este făcut pentru a fi purtat toată ziua și toată noaptea într-un confort complet lipsit de distragere a atenției.
– Afișaj tactil transflectiv de 1,2″ mereu activ: COROS PACE 3 oferă o experiență cu ecran tactil. Setările ecranului tactil includ trei moduri: Always On, Navigation and Activity Interface (Interfață de navigare și activitate) și Navigation Only (Doar navigare).
– Autonomie extinsă a bateriei: Proiectat pentru a crește capacitatea bateriei, ceasul sport COROS PACE 3 Sports watch GPS maximizează timpul petrecut la încheietura mâinii. 38 ore de utilizare GPS continuă și 24 de zile de utilizare zilnică continuă.
– GPS precis cu frecvență dublă: Cu Dual-Frequency opțional, Un chipset de satelit reproiectat va păstra datele GPS precise și coordonatele GPS, chiar și în orașele înalte. Include presiunea atmosferică, și altitudinea estimată.
– Planificator de rute: Construiți cu ușurință rute personalizate sau căutați o destinație și sincronizați-vă cu ceasul GPS sport COROS PACE 3 pe pagina Explore din aplicația COROS. Funcția de navigare Breadcrumb pentru a vă ajuta să rămâneți pe drumul cel bun cu multe instrumente puternice.
– Moduri de activitate extinse: Alergare, alergare pe traseu, bicicletă, înot, forță, Snowboard, Schi. Ceasul sport COROS PACE 3 Sports watch GPS oferă o gamă extinsă de moduri de activitate, optimizate pentru o măsurare precisă.

Specificații

Greutate 0,03 kg
Dimensiuni 4,2 × 4,2 × 1,2 cm
Varianta

, , , , , , , , ,

Tip

Ecran cu atingere

Afisaj

Geam

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ceas smartwatch Coros Pace 3 GPS Eliud Kipchoge Edition”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *