Centura de puls pentru brat COROS Heart Rate Monitor

395,00 lei

Momentan indisponibilEAN: 810005782548

Momentan indisponibil

Descriere

Centura de puls pentru brat COROS Heart Rate Monitor – Compatibil cu orice dispozitiv Bluetooth compatibil cu ritmul cardiac, monitorul de ritm cardiac COROS oferă peste 38 de ore de monitorizare continuă și precisă a ritmului cardiac pentru a urmări antrenamentele dumneavoastră în confort fără a vă distrage atenția.

ELEGANT
Mai simplu de purtat decât o curea toracică, banda Coros din țesătură moale se așează plat în jurul brațului și se fixează pe poziție cu suprafața sa texturată. Designul cu profil redus previne agățarea de haine sau de echipamentele de gimnastică, permițându-vă să uitați că o purtați.

FLEXIBILITATE
Setați plasarea și tensiunea perfectă pe banda elastică durabilă prin simpla glisare a cataramei până când se simte confortabil pe brat. Închiderea sigură cu velcro vă permite să scoateți rapid senzorul pentru a spăla cu ușurință banda.

SENZOR AVANSAT
Senzorul optic multicanal de ultimă generație oferă o calitate ridicată a semnalului. Găzduit într-un corp dur, dar elegant și protejat sub un capac rezistent la zgârieturi, senzorul va furniza date fiabile și precise despre ritmul cardiac timp de ani de zile.

BANDĂ SUPERIOARĂ
Senzorii optici de ritm cardiac funcționează cel mai bine atunci când sunt ținuți bine lipiți de piele. Centura Coros este concepută pentru a sprijini senzorul la același nivel cu brațul dvs. pentru a împiedica pătrunderea luminii externe și pentru a menține calitatea semnalului la un nivel ridicat, indiferent de activitatea dvs.

PUTERE DE DURATĂ
Cu 38 de ore de funcționare completă sau 80 de zile de standby la o singură încărcare, centura COROS este construită pentru a rezista. Vizualizați nivelul bateriei pe ceasul sau aplicația COROS și utilizați cablul magnetic pentru a o reîncărca rapid.

DETECTAREA UZURII
Cu detectarea încorporată a uzurii, monitorul COROS Heart Rate se pornește și se oprește automat în funcție de momentul în care este purtat. Permițându-vă să vă conectați automat la dispozitivele împerecheate de fiecare dată când începeți un antrenament.

CONEXIUNI MULTIPLE
Proiectat pentru a funcționa perfect cu ceasurile și aplicația COROS preferate, se poate, de asemenea, împerechea simultan cu până la trei dispozitive, inclusiv cu ceasuri non-COROS și alte antrenoare de interior compatibile cu Bluetooth, computere de bicicletă și altele.

DE CE PE BRAȚ?
Senzorii optici de ritm cardiac funcționează prin utilizarea luminii pentru a măsura fluxul sanguin în capilarele de sub piele. Partea superioară a încheieturii mâinii este un loc convenabil pentru un ceas, dar este o locație dificilă chiar și pentru cei mai buni senzori. Purtarea pe braț oferă senzorului optic o cantitate optimă de flux sanguin pentru a colecta date despre ritmul cardiac cu o precizie echivalentă cu cea a unei curele de piept tradiționale.

Dimensiuni: 42,5 x 28,4 x 9,1 mm
Greutate – senzor 9,7 g
Greutate – senzor + bandă 19g
Material bandă: Fibră de poliester, nailon, spandex
Senzori: Optical Heart Rate Hardware 5 lumini LED cu 4 fotodetectori
Dimensiunea brațului: 18-32 cm
Poziția de purtare: Biceps
Conexiune fără fir: Bluetooth
Dispozitive acceptate: Dispozitive compatibile cu Bluetooth care primesc date privind ritmul cardiac
Suportă conectarea simultană a 3 dispozitive
Sincronizarea datelor: Date de ritm cardiac în timp real
Rezistență la apă: 3 ATM
Temperatură de lucru: -20°C până la 50°C
Temperatură de depozitare: -20°C până la 60°C
Temperatura de încărcare: 0°C – 45°C
Baterie: Mod activitate – 38 ore; Mod standby: 80 de zile
Capacitatea bateriei: 55 mAh
Timp de încărcare: Mai puțin de 2 ore
Cablu de încărcare: USB tip A
Se conectează la senzor cu ajutorul unei interfețe magnetice

Specificații

Tip

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Centura de puls pentru brat COROS Heart Rate Monitor”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *