Harta cicloturistica – Trasee cu bicicleta in imprejurimile orasului Cluj-Napoca

32,00 lei

Momentan indisponibilEAN: 5948490930610

Momentan indisponibil

Descriere

Harta cicloturistica – Trasee cu bicicleta in imprejurimile orasului Cluj-Napoca – pentru iubitorii de pedalat din împrejurimile Clujului, si nu numai.

Această colecţie de hărţi realizată de editura Schubert & Franzke este o încercare îndrăzneață de a reuni sub o singură copertă trasee de bicicletă dintr-un areal mare situat în imediata apropiere a municipiului Cluj-Napoca sau în zonele montane sau de deal unde clujenii (în general) practică activități turistice, precum drumeții, cicloturism, sporturi de iarnă, pescuit sau agrement sub diferite forme (camping, paddling, SUP, sporturi nautice, plimbări cu barca etc).

Traseele de bicicletă au fost parcurse între anii 2021-2022, în colaborare cu membri ai Clubului Sportiv Clujul Pedalează. Acest material este una dintre cele de acest gen din colecția Munții Noștri, în format cu planșe volante,

Este în fapt o actualizare de dată recentă a primei hărți cicloturistice din colecție -MB01-, publicată în 2010, intitulată “100 excursii cu bicicleta în zona Clujului”. Datorită extinderii construcțiilor, modificării terenurilor împrejmuite sau alterării drumurilor forestiere propuse în acel număr, am dat curs acestei hărți care propune trasee cu informații de actualitate.

Arealul turistic din apropierea Clujului, denumit generic “împrejurimile Clujului” se întinde defapt pe teritoriile administrative ale județelor Cluj, Alba și Bihor și constau în locații cu o veche tradiție ca poli turistici pentru locuitorii municipiului Cluj-Napoca și nu numai.

Harta de cicloturism Trasee cu Bicicleta în împrejurimile oraşului Cluj-Napoca poartă indicativul MB01, ceea ce înseamnă că este primul număr din seria „Hărţi Cicloturistice”.

Harta s-a editat folosind cele mai actuale tehnici de cartografiere şi s-a tiparit pe hârtie rezistentă la umiditate. Este uşor de citit şi simplu de utilizat datorită stilurilor de reprezentare cartografice, specifice firmei Schubert & Franzke şi datorită structurării practice ale informaţiilor. Totul este la îndemână, exact acolo unde este necesar, fiind utilă pasionaţilor de cicloturism.

Toate traseele au fost parcurse pe teren cu GPS-ul. Acestea sunt descrise în detaliu în limbile română şi engleză, unele trasee având ataşate imagini reprezentative. Fiecare traseu are o casetă tehnică conţinând: ruta traseului verificat pe teren, profilul cu punctele de reper mai importante, date referitoare la dificultate, lungime, urcuş total, coborâre totală etc. Harta conţine şi un caroiaj UTM, un sistem de coordonate metric, fiind util în măsurarea rapidă a distanţelor pe hartă. Umbrirea şi curbele de nivel scot în evidenţă relieful, uşurând orientarea.

Să vă bucuraţi de această hartă, sus pe culmile însorite ale Munţilor.

Specificații

Tip

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Harta cicloturistica – Trasee cu bicicleta in imprejurimile orasului Cluj-Napoca”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *