Harta Muntii Nostri – Muntii Cindrel

Cod produs: MN23

18,00 lei

Momentan indisponibilEAN: 5948490930436

Momentan indisponibil

Descriere

Muntii Cindrel, numiti uneori Muntii Candrel, sunt o sub-grupa de munti situata în Carpatii Meridionali, delimitata de raul Sebes, raul Sadu si Podisul Transilvaniei.

Muntii Cindrel au un relief glaciar reprezentat prin circuri glaciare, care adapostesc tauri glaciare. In portiunea centrala varfurile acestor munti au altitudini peste 2 000 m, cel mai inalt fiind varful cu nume omonim muntilor, Varful Cindrel, cu o altitudine de 2245 m. In rest altitudinile coboara spre 1 700 m.

In partea de nord, la trecerea spre Podisul Transilvaniei, se afla zona etnografica Marginimea Sibiului.

Harta s-a editat folosind cele mai actuale tehnici de cartografiere si s-a tiparit pe hârtie rezistenta la umiditate. Este usor de citit si simplu de utilizat datorita stilurilor de reprezentare cartografice, specifice firmei Schubert & Franzke si datorita structurarii practice ale informatiilor. Totul este la îndemâna, exact acolo unde este necesar, fiind utila atât pasionatilor de drumetii cât si profesionistilor.

Toate traseele au fost parcurse pe teren cu GPS-ul. Acestea sunt descrise în detaliu în limbile româna si engleza, unele trasee având atasate imagini reprezentative. Fiecare traseu are o caseta tehnica continând: marcajul turistic verificat pe teren, ruta traseului, profilul cu punctele de reper mai importante, date referitoare la dificultate, lungime, urcus total, coborâre totala, timp de parcurgere dus-întors, practicabilitate în functie de anotimp etc. Harta contine si un caroiaj UTM, un sistem de coordonate metric, fiind util în masurarea rapida a distantelor pe harta. Umbrirea si curbele de nivel scot în evidenta relieful, usurând orientarea.

Harta realizata la scara de 1:60.000

Specificații

Tip

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Harta Muntii Nostri – Muntii Cindrel”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *