Reduceri!

Sac de dormit cu puf femei Sea to Summit Flame FmII (Confort -4 °C)

Cod produs: AFM2-WR

1.645,00 lei

Momentan indisponibil

Momentan indisponibil

Descriere

Sac de dormit cu puf femei Sea to Summit Flame FmII (Confort -4 °C) – Creati pentru femei, sacii din seria Flame, sunt ceea ce cautati atunci cand doriti un sac de dormit performant si in acelasi timp usor.

Sacii din seria Flame corespund cerintelor, cuprinzand saci ultrausori dar si saci de expeditie pentru iarna. In timp ce scopurile in care sunt folosite toate modelele sunt foarte diferite, ei toti reflecta un tipar de proiectare care doreste sa potriveasca conditiile meteo cu cei mai usori saci.
Secretul performantei impresionante este combinatia de materiale premium si un design ales cu grija. Umplutura din puf de gasca RDS 850+Loft, dimensiuni reduse, 3 fermoare YKK, material exterior din Nylon 10D si interior din Nylon 7D. Toate acestea seteaza standardul de performanta ridicata. Aceste materiale sunt combinate cu o forma de mumie pentru izolatie maxima.
Detalii:
– ultra-usori si tehnici, sacii din seria Flame sunt conceputi sa iti tina de cald, in timp ce greutatea si dimensiunile sunt reduse
– saci de dormit pentru femei sunt mai largi in zona soldurilor si mai ingusti in zna umerilor
– forma de mumie
– sac de compresie Ultra-Sil Nano inclus
Tehnologii:
850+ Loft

850+ Fill Power indicates that 1 oz of down will re-expand to over 850 cubic inches after compression. Higher loft means that less down can be used to achieve the same temperature rating – important for performance sleeping bags. The loft and down quality/composition are independently tested by the International Down and Feather Laboratory (IDFL) – a copy of the certification is supplied with every Sea to Summit sleeping bag.
ULTRA-DRY Down™

ULTRA-DRY Down™ is a permanent nano-level water repellent polymer treatment applied to our down which protects it from external moisture and condensation from inside the bag virtually eliminating the negative effects moisture has on down.


Puf certificat RDS
Pentru toti sacii de dormit Sea To Summit se foloseste puf care este certificat in concordanta cu Standardul Responsible Down. Acest standard ajuta la modificarea industriei de puf si pene, fiind mai atenta la modul de procurare a acestora.

EN Rating

Standardul EN13537 este un standard european pentru sacii de dormit care ofera 3 nivele de temperatura, care sa te ajute sa iti alegi un sac de dormit.
Zona de comfort: Temperatura la care o femeie poate sa doarma confortabil, intr-o pozitie relaxanta. Daca te consider o persoana friguroasa, foloseste acest standard pentru a decide ce sac ti se potriveste.
Limita minima: temperatura la care un barbat poate dormi timp de 8 ore fara a se trezi, intr-o pozitie arcuita.
Limita extrema: Acesta este o limita de supravietuire pentru o femeie. Intre limita inima si limita extrema, este de asteptat sa se simta o senzatie puternica de frig, mergandu-se pana la riscul de hypotermie. Nu se recomanda a se folosi in mod normal aceasta limita.

Specificații

Fermoar

Greutate

Inaltime maxima utilizator

Latime sac picioare

Latime sac sold

Material

Temperatura extrema

Temperatura maxima confort

Temperatura minima confort

Tip

Tip umplutura

Umplutura

Volum comprimat

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sac de dormit cu puf femei Sea to Summit Flame FmII (Confort -4 °C)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *