Sac de dormit cu puf femei Sea to Summit Trek -1°C – Regular

EAN: 9327868157983

Descriere

Sac de dormit cu puf femei Sea to Summit Trek -1°C – Regular – Conectează un sac de dormit specific pentru femei Trek la unul Unisex Trek pentru a crea un mediu perfect de dormit în doi în timpul campingului sau călătoriilor. Sistemul Free-Flow Zip permite o ventilație fără egal, astfel încât poți deschide sacul Trek pentru femei pentru a-l folosi ca o pătură pe vreme mai caldă, sau poți fixa capsele în jurul umerilor, deschide fermoarul de la picioare și purta sacul Trek pentru femei în jurul taberei. Puful de rață cu CUIN 650+ și tratament non-PFC Ultra-Dry Down te menține izolat în condiții de umiditate. Introdu o pernă Aeros în glugă și bucură-te de o noapte excelentă de somn – oriunde te-ar duce călătoriile.

– Puf de rață certificat RDS, cu CUIN 650+ și tratament Ultra-Dry Down fără PFC, pentru a rămâne mai uscat în condiții umede.
– Include un shell de poliester reciclat 20D cu un finisaj DWR fără PFC care blochează vântul și umezeala, în timp ce căptușeala de poliester oferă confort pur.
– Sistemul Free-Flow Zip oferă o reglare excelentă a temperaturii și multiple configurări ale sacului de dormit.
– Forma semi-rectangulară specifică pentru femei este proiectată pentru confort spațios atunci când campezi sau călătorești.

Greutate Sac: 1239g
Volum Comprimat: 9.3 L
Sac de Compresie: 18 L
Greutate Umplutură: 520 g
Se Potrivește Până la Înălțimea de: 170 cm
Evaluare Temperatură (Limita Inferioară EN): -11°C
Evaluare Temperatură pentru Femei (Confort EN): -1°C

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sac de dormit cu puf femei Sea to Summit Trek -1°C – Regular”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *