Reduceri!

Saltea gonflabila Therm-a-rest NeoAir Xtherm NXT MAX – Regular Wide

1.459,00 lei

În stocEAN: 040818116364

Livrare gratuită pentru comenzile peste 300 RON!

Descriere

Saltea gonflabila Therm-a-rest NeoAir Xtherm NXT MAX – Regular Wide – Cu o construcție de ultimă oră Triangular Core Matrix și tehnologia ThermaCapture, XTherm NXT MAX cu formă dreptunghiulară completă oferă o valoare R de 7.3 în timp ce cântărește doar 650 g. Cu alte cuvinte, cel mai bun raport căldură-greutate dintre majoritatea saltelor de dormit dreptunghiulare de pe piata. Este mai călduroasă și mai groasă decât modelul anterior, motiv pentru care XTherm NXT MAX cimentează moștenirea de a fi salteaua de dormit dreptunghiulară ideală pentru alpinişti, și expediţii in frig extrem. Cu o grosime de 7.6 cm, cu deflectoare orizontale și suprafața de dormit suplimentară a formei dreptunghiulare, confortul și suportul pe tot parcursul nopții sunt la îndemână, în timp ce nailonul 70D pe partea inferioară asigură că XTherm NXT MAX rezistă la utilizarea în expediții. Valva WingLock permite umflarea și dezumflarea rapidă, dar este, de asemenea, intuitivă și ușor de utilizat pe vreme rece, când mănușile nu se dau jos. Când trebuie neapărat să fii incalzit, indiferent de vreme, vrei multă suprafață de dormit, dar spațiul din rucsac este redus, nu există o saltea de dormit mai potrivită decât XTherm NXT MAX.

Durabilitate ultraușoară: nailonul 70D pe partea inferioară rezistă la uzura utilizării prelungite în expediții, în timp ce nailonul 30D ripstop în partea de sus îl menține ușor și împachetabil.
Supapa WingLock: Oferă o umflare rapidă într-un singur sens și o dezumflare rapidă, fără a renunța la capacitatea de a purja cu ușurință aerul în timp ce stați pe ea pentru micro-ajustări confortabile, chiar și cu mănușile puse.
Sacul de pompă, sac de articole și kit de reparații pe teren incluse.

Valoarea R – 7.3
Greutate (metrică) – 0,65 kg
Latime (metrica) – 64 cm
Lungime (metrică) – 183 cm
Înălțime (metrică) – 7,6 cm
Grosime (metrică) – 7,6 cm
Dimensiunea ambalajului (metric) – 28 cm x 13 cm
Tip țesătură superioară – 30D Rip HT Nylon
Partea de jos tip țesătură – 70D Nylon 70D Nylon
Ce este inclus – Sacul cu pompă, sac pentru articole și kit de reparații
Material(e) – Nailon, poliuretan
Țara de origine – SUA

Specificații

Autogonflabila

Greutate

Grosime

Lungime

R value

Tip

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Saltea gonflabila Therm-a-rest NeoAir Xtherm NXT MAX – Regular Wide”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *