Reduceri!

Dispozitiv cautare in avalansa Pieps Pro IPS

✅ Sistem de protecție împotriva interferențelor
✅ Procesarea semnalului cu antenă dublă
✅ 80 m lățime rază de căutare

1.919,00 lei

În stocEAN: 9120029060036

Livrare gratuită pentru comenzile peste 300 RON!

Descriere

Dispozitiv cautare in avalansa Pieps Pro IPS, un emițător-receptor de avalanșă inovator, care anunță o nouă eră: PIEPS PRO IPS cu lățime de bandă de căutare de 80 m și o transmisie și o performanță deosebit de stabilă datorită SISTEMULUI DE PROTECȚIE LA INTERFERENȚE (IPS) și tehnologia DUAL ANTENNA SIGNAL PROCESSING (DASP).

Aceste inovații revoluționare fac din PIEPS PRO IPS punctul de referință absolut al dispozitivelor de căutare în avalanșă. Sistemul de protecție împotriva interferențelor reduce cât mai bine posibil influența interferențelor în modul de transmisie. DASP permite o stabilitate fără precedent a semnalului în timpul căutării prin procesarea simultană a semnalului antenelor X și Y.

Raza maximă (m): 70
Lățimea benzii de căutare (m): 80
Dimensiuni (mm, LxLxH): 120 x 75 x 24
Greutate (g, baterii incluse): 212
Alimentare electrică: 3 baterii (AAA)
Durata de viață a bateriei (min. h): 600
Frecvența de recepție (kHz): 457
Frecvența de transmisie (kHz): 457
Interval de temperatură: -20°C până la +45°C
Bluetooth: da
Actualizare la cel mai recent firmware: da

Aplicația PIEPS face ca actualizarea și gestionarea setărilor dispozitivului să fie foarte ușoară și vă ajută să creați scenarii de antrenament pentru salvarea din avalanșă.

SISTEM DE PROTECȚIE LA INTERFERENȚE (IPS)
Această tehnologie unică compensează influența interferențelor electronice și metalice asupra dispozitivului prin analizarea și adaptarea la sursa de interferență, oferind putere maximă de transmisie. Prin urmare, în caz de urgență, utilizatorii PIEPS PRO IPS sunt mai bine protejați împotriva interferențelor de la obiectele personale care ar putea minimiza puterea de transmisie.

Produsele electronice pot provoca o varietate de interferențe. Sistemul IPS e capabili să compenseze o mare parte, dar datorită diversității lor, nu poate exclude toate interferențele.
Astfel, este recomandată totuși o distanță minimă de 20 cm în modul de transmisie și 50 cm în modul de căutare la posibile surse de interferență.

PROCESAREA SEMNALULUI CU ANTENĂ DUALĂ
Calitatea de urmărire a semnalului PIEPS a fost deja a crescut și mai mult cu PIEPS PRO IPS. Datorită sistemului DASP, procesarea semnalului antenei X și Y se face simultan. Acest lucru asigură o uniformizare mai precisă a semnalului transmis, eliminarea efectivă a semnalelor fantomă și o rază foarte mare. Astfel, utilizatorii văd chiar de la primul semnal, o indicație de direcție extrem de fiabilă și stabilă.

FUNCȚIA DE SCANARE
Urmăriți totul! Această caracteristică oferă o imagine de ansamblu rapidă a situației și afișează numărul de persoane sub zăpadă la anumite intervale distanță.

Creați o strategie de căutare optimizată pentru situație! În modul SCAN detaliat, transceiver-ul afișează direcția și distanța pentru fiecare persoană pentru a permite o strategie de salvare țintită.

VERIFICARE DE GRUP PRO-MODE
Verificați ca un PRO! Verificați eficient dacă dispozitivele din grup transmit și primesc corect.

INCLINOMETRUL
Funcția de inclinometru arată cât de abrupt este terenul.

CONTROL AVANSAT CĂUTARE
Suport vizual, acustic și haptic în timpul căutării. Te anunță să te întorci în cazul direcției greșite (eroare de 180°).

COMUTATOR AUTOMAT DE ANTENĂ
Folosește întotdeauna antena cu cel mai puternic semnal.

ELIMINAREA SEMNALULUI GHOST
Verificarea sofisticată a semnalului PIEPS afișează doar semnale de la dispozitivele de avalanșă și nu „semnale fantomă” din alte surse.

CĂUTARE AUTOMATĂ
În cazul unei avalanșe secundare, dispozitivul de avalanșă trece automat de la căutare la trimitere semnal după o anumită perioadă de inactivitate (senzorul de mișcare nu înregistrează mișcarea).

PRO IPS este capabil să detecteze și să indice persoane sub avalanșă la o adâncime de peste 2 m.

MOD BACKUP
Modul de rezervă este destinat salvatorilor în sarcini pasive de căutare, cum ar fi sondarea sau lopata. Aici, modul Backup dezactivează semnalul „TRIMITERE” atunci când dispozitivul este în poziția TRIMITE, astfel încât alți cercetători să se poată concentra asupra semnalului victimei îngropate. Transmiterea (trimiterea) se reia automat atunci când nu este detectată nicio mișcare pentru o perioadă de timp prestabilită (timeout Auto-Revert), precedată de o numărătoare inversă de 30 de secunde.

Specificații

Tip

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Dispozitiv cautare in avalansa Pieps Pro IPS”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *