product
Ortovox Bluza de corp Ortovox 185 Merino Rock N Wool 2018 Bluza de corp Ortovox 185 Merino Rock N Wool 2018 Bluza de corp Ortovox 185 Merino Rock N Wool 2018 - primul strat de imbracaminte da tonul intregii sesiuni de freeride, deoarece acesta este cel care determina daca intregul sistem de imbracaminte va functiona cum este de asteptat. Fibra naturala din care este fabricata bluza de corp ortovox Rock N Wool, lana merino, este foarte buna pentru fiecare anotimp al anului, dar este pur si simplu fantastica pentru sporturi de iarna atunci cand temperatura corpului fluctueaza intre transpiratie abundenta in timpul perioadelor de activitate si racire rapida atunci cand corpul este in repaus. Lana Merino are capacitatea unica de a absorbi volume mari de umiditate astfel incat senzatia de ud este practic inexistenta. Umiditatea este transportata in miezul fibrei si eliberata treptat, intr-un ritm lent. In acelasi timp, lana ajuta la reglarea temperaturii si previne mirosurile neplacute.Ortovox utilizeaza lana Merino 100% pentru intreaga colectie ROCK'N'WOOL. Aceste produse au o greutate a materialului de 185 g/m², ceea ce le face extrem de versatile pe tot parcursul iernii. Aceasta colectie este caracterizata prin modele colorate, croiala larga, si - desigur - prezenta fibrei Merino foarte functionale.Material: 100 % lana virgina (Merino 185g/m²)Greutate: 200 gProdus naturalMaterial brut sustenabilBluza foarte respirabilaManagement excelent al temperaturiiLana merino previne mirosurile neplacute Croi confortabil 10580 $273 Alpin Expe Nou stoc limitat

Bluza de corp Ortovox 185 Merino Rock N Wool 2018

Cod produs: 84111
Alte produse marca
Ortovox
Ortovox
Bluza de corp Ortovox 185 Merino Rock N Wool 2018 - primul strat de imbracaminte da tonul intregii sesiuni de freeride, deoarece acesta este cel care determina daca intregul sistem de imbracaminte va functiona cum este de asteptat.

Fibra naturala din care este fabricata bluza de corp ortovox Rock N Wool, lana merino, este foarte buna pentru fiecare anotimp al anului, dar este pur si simplu fantastica pentru sporturi de iarna atunci cand temperatura corpului fluctueaza intre transpiratie abundenta in timpul perioadelor de activitate si racire rapida atunci cand corpul este in repaus. Lana Merino are capacitatea unica de a absorbi volume mari de umiditate astfel incat senzatia de ud este practic inexistenta. Umiditatea este transportata in miezul fibrei si eliberata treptat, intr-un ritm lent. In acelasi timp, lana ajuta la reglarea temperaturii si previne mirosurile neplacute.

Ortovox utilizeaza lana Merino 100% pentru intreaga colectie ROCK'N'WOOL. Aceste produse au o greutate a materialului de 185 g/m², ceea ce le face extrem de versatile pe tot parcursul iernii. Aceasta colectie este caracterizata prin modele colorate, croiala larga, si - desigur - prezenta fibrei Merino foarte functionale.

Material: 100 % lana virgina (Merino 185g/m²)
Greutate: 200 g
Produs natural
Material brut sustenabil
Bluza foarte respirabila
Management excelent al temperaturii
Lana merino previne mirosurile neplacute
Croi confortabil
Clic aici
Marime:
Acest produs nu mai face
parte din oferta noastra
  • Caracteristici
  • Review-uri
  • Tehnologii
Greutate material 185 g/m2
Material 100 % lana virgina (Merino 185g/m²)
Greutate 200 g
Poate te intereseaza si ...