Ortovox

Ortovox este un brand de top de echipamente outdoor, experți în fabricarea îmbrăcămintei din lână merino și echipamentelor de protecție și siguranță, cunoscuți atât pentru funcționalitatea lor, cât și pentru designul inovator și atractiv.

În gama Ortovox vei găsi îmbrăcăminte funcțională din lână merino: Base layer, 2nd layer, 3rd layer, tricouri, mănuși, căciuli și ciorapi. Echipamentele de salvare și de protecție fac parte din ADN-ul acestui brand, fiind pionieri în industria de produse pentru salvare din avalanșă. Tot în gama lor vei găsi rucsacuri și protecții de coloană pentru sporturile de iarnă.

Ortovox este un brand nemțesc, fondat în 1980. Interacțiunea dintre sportivi, lideri de opinie, angajați și clienți modelează imaginea autentică Ortovox. Sunt cunoscuți la nivel global pentru echipamente montane care îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate, funcționalitate și design și permit o aventură montană în condiții de siguranță. Mai mult pe lângă produsele inovative, Ortovox are traininguri pentru utilizarea acestora și măsurile de siguranță în caz de avalanșă, pentru protecția sporită a clienților.

Alpin Expe este unic importator Ortovox în România, cu o colaborare de lungă durată ce are la bază dorința de a furniza clienților noștri echipamente de înaltă calitate, pentru protecția și confortul lor în orice aventură!

Afișez 1 - 30 din 385 de rezultate