Reduceri!

Lopata zapada Ortovox Kodiak Saw

549,00 lei

În stocEAN: 4251422509275

Livrare gratuită pentru comenzile peste 300 RON!

Descriere

Lopata zapada Ortovox Kodiak Saw nu numai că îndepărtează cantități extreme de zăpadă, dar are și un fierăstrău integrat la îndemână. Cu toate funcțiile sale, KODIAK este un companion de încredere și extrem de eficient în sesiunile de schi de tură.

KODIAK SAW este instrumentul potrivit pentru acele minute critice în care încercați să salvați viața însoțitorului dumneavoastră. Cu o capacitate de 3,1 litri, are un volum de lopată foarte mare și, datorită prizei facile de 90 de grade, oferă și o funcție unică de curățare. Lama lopeții, ușor de împachetat, are caneluri pentru trepte, pentru a împiedica alunecarea piciorului atunci când săpați, și poate fi folosită pentru construirea unei sănii de salvare. Marginea de tăiere ascuțită și robustă garantează performanțe optime. Folosind fierăstrăul integrat în mânerul în T și lama plată a lopeții, săparea unui profil de zăpadă profesional nu este deloc o problemă.

KODIAK este fabricată din aluminiu călit și anodizat. Blocarea automată permite o asamblare rapidă. Coada în formă ovală și, prin urmare, extrem de rigidă, este telescopică, permițând un montaj ușor. Datorită unui strat de cauciuc pe mânerul ergonomic în formă de T, acesta este foarte antiderapant și se așează deosebit de bine în mână.

KODIAK SAW este un companion practic și eficient pentru sesiunile de schi și un instrument de încredere în caz de urgență.

DOMENIUL DE UTILIZARE
CĂȚĂRARE ALPINĂ 0/5
ALPINISM ÎNALT 0/5
ALPIN 0/5
SCHI DE TURA 5/5
FREERIDE 5/5

Caracteristici:
Blocare automată în timpul asamblării
Aluminiu călit și anodizat
Zonă de prindere cauciucată
Secțiune transversală ovală a mânerului
Lamă care nu rupe materialul în care este ambalată
Funcție de sanie de salvare
Lamă ascuțită și robustă
Mâner telescopic
Caneluri antiderapante pentru trepte

Material:
Mâner: AL 6061 T6 (călit)
Lamă: AL 6061 T6 (călit), anodizat.

Volum: 3,1 L
Lungime: 87 cm (43 cm împachetat)
Greutate: 790 g

Specificații

Tip

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lopata zapada Ortovox Kodiak Saw”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *