Reduceri!

Rachete zapada TSL Symbioz Adjust

1.165,00 lei

În stoc
Golește

Livrare gratuită pentru comenzile peste 300 RON!

Descriere

Rachete zapada TSL Symbioz Adjust – Symbioz Adjust este fuziunea perfectă între confortul mersului și performanță. Închiderea prin legare fină și uniformă este combinată cu tehnologia Hyperflex pentru o mișcare 100% naturală a piciorului. Suporturile din carbon și gama de coltari asigură niveluri optime de control și aderență la picior pe toate tipurile de zăpadă.

Nivel de dificultate: 4

Potrivit pentru drumeții experimentați care caută tehnică, aderență și confort.

Hiper-flexibil și ușor cu o legătură ergonomică, Symbioz se adaptează la denivelările terenului pentru a oferi o tracțiune extraordinară. Inserțiile oferă elasticitate și ușurință și oferă o senzație de libertate și ușurință.
 
Armăturile din carbon oferă o flexibilitate superbă; ele stochează energia în timpul fazei de îndoire și o refac la sfârșitul pasului pentru a crește puterea pasului și a reduce efortul. Acţionează dinamic în fiecare parte a pasului. Distorsiunea cadrului Symbioz este progresivă, receptivă, precisă și uniformă atât în ​​faza de îndoire, cât și în faza de răsucire. Întăririle din carbon reduc vibrațiile și oferă o mai mare relaxare musculară și senzație de libertate și ușurință.
 
– Legatura flexibila ofera un nivel ridicat de flexibilitate a piciorului
– Ajustare blocare: Această ajustare ușor de utilizat memorează dimensiunea pantofilor pentru toate ieșirile cu rachete de zăpadă.
– Sistemul de ajustare BOA: APLICAȚI PENTRU POTRIVIRE RAPIDĂ, FĂRĂ EFORT.
– AGILITATE ȘI VITEZĂ: Sistemul BOA Fit permite schimbări de direcție mai rapide și mai puternice printr-o conexiune perfectă între echipament și corp.
– PUTERE ȘI PRECIZIE: Putere fără a compromite precizia, sistemul BOA Fit oferă o acțiune mai explozivă și o precizie de neegalat.
– Ajustare laterală: oferă un confort mai mare cu sistemul de ajustare laterală care acceptă orice lățime a pantofului pentru a oferi piciorului stabilitate maxima.

– Strângere printr-un sistem de clichet pentru o fixare sigură și rapidă
– Curea de confort căptușită
– Sistem de absorbție a sunetului și a șocurilor (SSAS)
– Easy Ascent Heel lift, activat prin simpla impingere cu batul de tura
 
TRACŢIUNE
Niciodată o rachetă de zăpadă nu a oferit o aderență atât de remarcabilă. Combinate cu lamele verticale, coltii bidirecționali din oțel inoxidabil plasati sub picior oferă o tracțiune incredibilă (în sus), aderență excelentă (în jos) și control perfect al derivei (înclinare). Cadrul flexibil urmărește forma terenului, oferă stabilitate superbă și siguranță deplină și evită alunecarea bruscă pe zăpada.

– Dintii frontali ofera tractiune maxima pe pante abrupte.
– Lamele verticale ofera tractiune si control superb pe pante sau pante abrupte in zapada moale.
– 8 coltari interschimbabili din oțel inoxidabil, similari cu coltarii de alpinism, asigură tracțiune pe toate tipurile de zăpadă.
 
Confortabile și ușor de îmbrăcat ca urmare a funcției lor de pre-ajustare care memorează mărimea pantofului, legăturile telescopice Symbioz accentuează mișcarea piciorului oferită de cadru. Ridicatorul de călcâi Easy Ascent încorporat în legătură este activat printr-o simplă împingere în jos cu batul de tura. De asemenea, în timpul ascensiunilor, nu veți avea nicio senzație de disconfort sub picior deoarece greutatea dvs. este răspândită pe întreg cadrul.

Toate rachetele de zapada sunt livrate cu huse pentru transport si depozitare.

S – 52,5 x 19 cm – 905g x 2
M – 59 x 21 cm – 955g x 2
L – 69 x 22,5 cm – 1055g x 2

Specificații

Culoare

,

Marime

, ,

Utilizare

, , ,

Greutate

, ,

Lungime

, ,

Tip

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Rachete zapada TSL Symbioz Adjust”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *