Schiuri de tura si freeride Movement Session 95 – 169 cm

În stocEAN: 7630027956955

Descriere

Schiuri de tura si freeride Movement Session 95 – 169 cm – Movement Session 95 îmbină caracteristicile freeride cu cele ale schiului de tură alpină tradițională. Schiurile sunt ușoare, dar pot face față zdruncinăturilor și devierilor aferente sesiunilor de schi de mare viteză în stil freeride.

Schiurile Session 95 împart forma și profilul tradițional cambrat cu compatriotul său ușor Alp Tracks 95. Cu toate acestea, Session are o construcție care poate suporta forțele suplimentare ale schiului freeride. Miezul Karuba este învelit cu o țesătură de carbon cu 5 axe pentru a oferi o rigiditate torsională extremă. Acel strat greu de fibră de carbon (și zdruncinăturile de carbon care însoțesc de obicei un astfel de material) este contracarat cu o placă dublă de titanal sub picior, împreună cu un strat de cauciuc VA-Tech și fibră de sticlă. Acest lucru echilibrează caracterul schiului pentru a oferi o călătorie stabilă și robustă, indiferent de condiții.

Toată această tehnologie este împachetată într-un pachet ușor de doar 1370 de grame (169 cm). Movement este cunoscut pentru că produce schiuri ușoare care se comportă mult mai bine decât sugerează greutatea lor, iar seria Session nu face excepție. Session 95 este un schi pentru toate anotimpurile, de utilizat pentru sesiuni de viteză, șicare nu te va dezamăgi.

– Construcția 5-Axis Carbon creează amortizare și torsiune fără a adăuga greutate inutilă
– Bază Ptex 4000 pentru alunecare și durabilitate maximă
– Ranforsare cu plăci duble Titanal pentru liniște în condiții de agitație
– Miezul complet din lemn Karuba menține schiurile ușoare și rapizi.

Greutate: 1375 g
Profil: Slight Tip Rocker, Camber
Construcție: Micro-Sidewall
Nucleu: Miez din lemn Karuba, carbon 5 axe, benzi de cauciuc
Dimensiuni: 130 | 95 | 114
Utilizare recomandată: All-Mountain Freeride
Raza de viraj: 18 (169)

Specificații

Marime

Greutate

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Schiuri de tura si freeride Movement Session 95 – 169 cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *