product

Hagan Schiuri de tura Hagan Chimera Two Light Schiuri de tura Hagan Chimera Two Light Hagan Chimera Two este varianta de dama a lui Chimera TWO. Detalii :are varful ridicat pe o lungime de 30 mm (rocker), ceea ce ajuta la iesirea din zapezile adanci si intrarea usoara in viraj si cu o latime mai mare la mijloc (de 83mm).un schi de tura  inclus in clasa all mountain, bun la deal, la vale, pe partie si in orice zapezi.structura este semicap pe toata lungimea, cu pereti laterali de ABS si miez usor de lemn laminat cu centura de carbon multidirectionala.raza 14 m (multiradius, 12 m fata, 16 m spate), permite viraje minunate pe zapezi tari si pe partii.talpa neagra sinterizata de mare densitate. 10886 $1.669 Alpin Expe Nou la comanda

Schiuri de tura Hagan Chimera Two Light

Cod produs: STHCTL
Alte produse marca
Hagan
Hagan

Hagan Chimera Two este varianta de dama a lui Chimera TWO.

Detalii :

  • are varful ridicat pe o lungime de 30 mm (rocker), ceea ce ajuta la iesirea din zapezile adanci si intrarea usoara in viraj si cu o latime mai mare la mijloc (de 83mm).
  • un schi de tura  inclus in clasa "all mountain", bun la deal, la vale, pe partie si in orice zapezi.
  • structura este semicap pe toata lungimea, cu pereti laterali de ABS si miez usor de lemn laminat cu centura de carbon multidirectionala.
  • raza 14 m (multiradius, 12 m fata, 16 m spate), permite viraje minunate pe zapezi tari si pe partii.
  • talpa neagra sinterizata de mare densitate.
Clic aici
Lungime:
ACEST PRODUS BENEFICIAZA DE TRANSPORT GRATUIT
la comanda
Produs disponibil doar la comanda de la producator. Va vom contacta pentru a va comunica disponibilitatea si termenul de livrare.
1.669,00 LEI
  • Caracteristici
  • Review-uri
Tip Schiuri de tura
Geometrie 122-83-107
Greutate 1150 g