Reduceri!

Legaturi schi de tura ATK Crest 10 AP (Black Dark Bronze) – 102 mm

1.996,00 lei

În stocEAN: 8055719731389

Livrare gratuită pentru comenzile peste 300 RON!

Descriere

Legaturi schi de tura ATK Crest 10 AP (Black Dark Bronze) – 102 mm – Sistem de frânare performant, clapete magnetice duble pentru călcâi, DIN reglabil și un nou model de culoare exclusiv, toate acestea în mai puțin de 300 de grame. Mai puține griji și mai multă distracție pe fiecare creastă înzăpezită.

Greutate: 295 grame
Materiale: Alu 7075, POM, oțel inoxidabil
DIN: 5-10
Moduri de mers: Plat | +28mm | +45.5mm
Ajustarea mărimii claparilor: 20mm
Elasticitate călcâi: 12mm
Frână de schi: 102mm
Sistem de frânare pentru schiuri: AP

Potrivire ideală:
Lățimea schiurilor: 80 – 102mm
Greutatea schiurilor: 900 – 1500g
Greutatea schiorului: 50 – 85kg

SISTEMUL MAGNETO HEEL FLAP SYSTEM
Pe cât de ingenios pe atât de simplu, acest sistem magnetic asigură manevrarea și stabilizarea clapetelor de calcai. Există diferite versiuni ale clapetelor de călcâi, fiecare dintre ele fiind asociată cu modelul potrivit.

SISTEM DE ELIBERARE CU CAME
Sistemul de eliberare CAM Release System acționează intrarea și eliberarea verticală în caz de cădere. Un profil CAM special este apăsat spre știfturile calcaiurilor de către un arc pretensionat: atunci când are loc o intrare sau o eliberare, știfturile sunt forțate să urmeze profilul CAM și asigură o eliberare precisă.

SISTEMUL EASY ENTRY SYSTEM
Acest sistem este caracterizat de un nou design al vârfului. Geometria sa inovatoare permite o intrare lină, sigură și ușor de realizat pe toate modelele de clapari de ultimă generație. Eficient chiar dacă tălpile sunt uzate.

SISTEM DE RĂSPUNS ELASTIC
Când sunt supuse la efort, schiurile se flexează și se comprimă. În aceste condiții, datorită sistemului ELASTIC RESPONSE SYSTEM, piesa de calcai poate aluneca spre spate și se repoziționează singură odată ce condițiile normale sunt restabilite.

AP BRAKE SYSTEM
Noul sistem patentat ATK: apăsați pur și simplu pedala și rotiți calcaiul pentru a bloca frâna de schi. Activat printr-o simplă mișcare, acest mecanism garantează o utilizare sigură, îmbunătățind în același timp nivelul de automatism al legăturilor.

Specificații

Din

Ajustare lungime

Tip

Greutate

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Legaturi schi de tura ATK Crest 10 AP (Black Dark Bronze) – 102 mm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *