Legaturi schi de tura ATK Freeraider 15 EVO (Black Pink) – 108 mm

Momentan indisponibilEAN: 8055719734083

Descriere

Legaturi schi de tura ATK Freeraider 15 EVO (Black Pink) – 108 mm, capabile să sesizeze fiecare ‘nuanță’ a schiurilor tale, pentru a-ți pune stilul în valoare. Atenția maniacă a ATK a întâlnit pasiunea ta insațiabilă, permițându-ți să te concentrezi doar pe schiat.

Greutate: 395 grame
Materiale: Alu 7075, POM, oțel inoxidabil
DIN: 7-15
Moduri de mers: Plat | +35.5mm | +49mm
Ajustarea mărimii claparilor: 25mm
Elasticitate călcâi: 14mm
Ajustarea eliberării piesei de la vârf: Da
Dimensiuni frână de schi: 108mm
Sistem de frânare pentru schiuri: EVO

Potrivire ideală:
Lățimea schiurilor: 90 – 120mm
Greutatea schiurilor: 1000 – 1900g
Greutatea schiorului: 60 – 120kg

SISTEMUL MAGNETO HEEL FLAP SYSTEM
Pe cât de ingenios pe atât de simplu, acest sistem magnetic asigură manevrarea și stabilizarea clapetelor de calcai. Există diferite versiuni ale clapetelor de călcâi, fiecare dintre ele fiind asociată cu modelul potrivit.

SISTEM DE ELIBERARE CU CAME
Sistemul de eliberare CAM Release System acționează intrarea și eliberarea verticală în caz de cădere. Un profil CAM special este apăsat spre știfturile calcaiurilor de către un arc pretensionat: atunci când are loc o intrare sau o eliberare, știfturile sunt forțate să urmeze profilul CAM și asigură o eliberare precisă.

SISTEMUL EASY ENTRY SYSTEM
Acest sistem este caracterizat de un nou design al vârfului. Geometria sa inovatoare permite o intrare lină, sigură și ușor de realizat pe toate modelele de clapari de ultimă generație. Eficient chiar dacă tălpile sunt uzate.

SISTEM DE RĂSPUNS ELASTIC
Când sunt supuse la efort, schiurile se flexează și se comprimă. În aceste condiții, datorită sistemului ELASTIC RESPONSE SYSTEM, piesa de calcai poate aluneca spre spate și se repoziționează singură odată ce condițiile normale sunt restabilite.

SISTEM DE FRÂNARE EVO
Datorită sistemului EVO, o singură mână va fi suficientă pentru a gestiona frâna de schi. Prin rotirea capului de fixare cu 180 de grade, frâna de schi se activează și legatura trece de la modul de urcare la cel de coborâre. În acest moment, pur și simplu il conectati pentru a bloca frâna. În mod similar, este suficient să rotiți din nou și să apăsați călcâiul claparului pe placa din spate pentru a bloca frâna de schi în poziție și a începe urcarea.

SISTEM DE VARIAȚIE A DURITĂȚII ÎN SUS A DEALULUI
Un selector cu mai multe poziții între maneta din față și prinderea din față. Prin modificarea setării selectorului, rigiditatea blocării prinderii în regim de urcare poate fi ajustată prin creșterea presiunii asupra sistemului de blocare.

REGLAJ DE ELIBERARE TOE PIECE
Setările reglabile ale dispozitivului de eliberare a călcâiului sunt acum disponibile și pentru piesa de varf! Noile varfuri de la ATK dispun de valori de eliberare reglabile care, combinate cu reglarea piesei de călcâi, oferă o stabilitate de top și o eliberare mai precisă.

SISTEM DE PROTECȚIE ÎMPOTRIVA ZAPEZII
Fără resturi de zăpadă sub partea de vârf, chiar și în cazul mai multor tranziții în sus și în jos. Acest sistem evită, de asemenea, încărcăturile de zăpadă pe partea de vârf, garantând o lejeritate perfectă în orice moment.

Specificații

Din

Ajustare lungime

Tip

Greutate

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Legaturi schi de tura ATK Freeraider 15 EVO (Black Pink) – 108 mm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *