product
Suna-ne la
ORAR L - V / 09:00 - 18:00
TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI DE PESTE 300 lei !

Transceiver Ortovox S1+

Cod produs: 11380
Ortovox
Mod de functionare:
Transceiverul S1+ este un dispozitiv foarte usor de folosit si foarte intuitiv. Se porneste apasand butonul din lateral. Un program porneste automat verificand semnalul celor 3 antene, deasemenea acestea primind coordonate. Deasemenea este afisata si bateria. Sistemul inteligent de recunoastere a pozitiei analizeaza pozitia antenelor si trece automat pe antena care transmite cel mai bine. Astfel nu mai exista asa zisa "cea mai proasta pozitie".

Tehnologia Smart Antenna:
In cazul unei avalanse, timpul in care esti gasit depinde de pozitia ta. Cea mai buna pozitie este cea cea axiala. O pozitie verticala reduce sansele de a fi gasit la 52%. Atunci intra in actiune tehnologia SmartAntenna. Analizeaza antena care are cel mai bun semnal si trece automat cautarea pe acea antena.

Mod de cautare:
In cazul unei avalanse sa stii sa te calmezi si sa te focusezi asupra situatiei este cel mai bun lucru pe care poti sa il faci si care poate sa dea si roade. S1+ este foarte usor de folosit, trebuie doar deschisa clapeta. Nu trebuie apasat nici un buton. S1+ incepe automat in acel moment sa scaneze zapada adusa de avalansa. Ecranul mare si luminos, cu vizualizare 360 Gr, iti va oferi instructiuni cu ce ai de facut.
Clic aici
Disponibilitate: la comanda
1.749,00 LEI
  • Caracteristici
  • Comentarii
  • Video